Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, milyen számotokra, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen számotokra, ha valaki olyan csókol meg akitől nem vágytok rá?

Figyelt kérdés
Mit tennétek, ha egy fiú aki kívülről nem biztos, hogy eltudja dönteni hogy tetszik e nektek vagy sem megcsókolna? Volt már olyan hogy egy ilyen csók miatt szerettetek bele valakibe? 22/F

2015. aug. 8. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Én alapból keveseket engedek egészen közel magamhoz, úgyhogy már akkor elhárító reakcióm lenne, amikor belépne a privát zónámba. Nem szeretnék bele emiatt senkibe, sőt. Nem vagyok Csipkerózsika. :-)
2015. aug. 8. 13:10
 2/5 picurka Ági ***** válasza:
90%
Minden férfi ekkora paraszt?
2015. aug. 8. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak a filmekben és a könyvekben esnek szerelembe egy csóktól a nők...

Hívd randira!

2015. aug. 8. 13:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem paraszt akarok lenni, sose csókoltam még meg senkit. és nem is tudom milyen jeleket kéne figyelni azt leszámítva, hogyha a szoba másik sarkába húzódik a lány a találkozó elején akkor nyílván nem jó jel.

Nyílván nem sorra akarom csókolni az összes lány ismerősömet, arra vagyok kíváncsi hogyha tetszik valaki annak ez egy helyes kifejezése e? ugyanis nagyon sok lány ismerősömtől kaptam már meg azt, hogy tetszettem csak nem léptem semmit én meg ebből nem érzékeltem semmit és a magam módján próbáltam jeleket küldeni amiből nem láttam viszont semmit, ma még a normálisabb lányok nagyja is elvárja hogy tetteket mutassunk fel, talán az hogy egy "bunkó fasz" legyek már majdhogy nem elvárás

2015. aug. 8. 14:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Na, hát biztos nem arra gondol senki, hogy szó nélkül smárold le. Beszélgetni kell, esetleg elhívod sétálni, beülős helyre, programra, legyetek ketten, ne legyenek ott más haverok, elhívod táncolni, moziba. Ha valaki ezekre nem vevő, hogy kettesben elmenjen veled valahova, akkor hagyd, ha igen, akkor majd jöhet a következő lépés, hogy kinél mi, az változó, akár csók is lehet, ha úgy alakul.
2015. aug. 8. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!