Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Milyen a nyálas pasi számotokra akitől csaknem rosszul vagytok? Külsőre például! Képeket is mutathattok és példákat is mondhattok!
Külsőtől nem függ szerintem, mert én már mindenféle külsővel rendelkező férfiból ismertem olyat, aki extra nyálas volt.
Nekem az a nyálas pasi, aki állandóan becézget engem is, és mindent, ami velem kapcsolatos. Pl. volt egy olyan srác, aki olyanokat mondott, hogy "Nézünk neked buszocskát, de előbb idd meg a borocskádat, addig elhozom a kabátkádat." Na ez übernyál!!! Meg eleve amikor egy pasi nem viselkedik férfiasan. Oké, legyen udvarias, de ne legyen bárgyú, hanem viselkedjen határozottan meg minden.
22/L
Külsőre ez a metroszexuális divatmajom.
Belsőre meg ha túl szentimentális, érzelgős, mindenen elsírja magát..stb
23 L
nekem a 2. első képe pl bejön ...
de én marktól vagyok rosszul, meg az antifitnessclubbosoktól
Nah nekem meg az anti fitness clubosok pont bejönnek:)
Én az érzelgős, érzékeny, "sírós" pasiktól vagyok kész.
Nyálas-nem férfias
cicanadrág fazonú farmer,állógalléros póló-mármint,amit egyébként lehajtva kéne hordani,manikűrözött kéz,gyantázott mellkas,Edvin Marton-os haj
de a legjobban attól nyálas egy pasi,ha nem ért férfias dolgokhoz,pl:nem tudja hogy kell felnyitni a motorháztetőt vagy egyszerű háztartásban előforduló apró javításokat nem tud megcsinálni,ezen pedig még az tesz túl,aki hozzáteszi,hogy ő keres annyit,hogy szerelőt hívjon,na ez a fent említett ruhákban antiférfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!