Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha 3 éve gyakorlatilag minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 3 éve gyakorlatilag minden nap rá gondolok, és nem tudom kiverni a fejemből, az szerelem?

Figyelt kérdés

Kidobott, visszament a volt pasijához, azóta nem szól hozzám. Hiába próbáltam beszélni vele, egyszerűen, mint ha nem is léteznék számára. Valószínűleg így is van ez részéről, csak én meg szenvedek.

Csak tudnám miért szenvedek...fogalmam sincs. Olyan mint ha abban az időben ragadtam volna.

És a depresszió csak nyom, nyom egyre lejjebb.

Mikor tudom őt elfelejteni? 300 év múlva?

2016. febr. 3. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ez nem szerelem,ez rögeszme
2016. febr. 3. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden megvalósítható, ha akarod, teszel érte, és van kitartásod.

Elpazarolod a drága idődet, ő sz..rik a fejedre, te meg élvezed ezt, hogy nyomorúltá teszed a saját életedet teljesen feleslegesen?

Ennyi idő alatt már rég találhattál volna egy párt, aki viszonozza az érzelmeidet.

Hagyd abba az önsajnálatot, és változtass ezen a helyzeten.

Ha nem változtatsz, akkor ugyanilyen szerencsétlen maradsz a további életedben. Megéri ez neked?

A te életed, a te döntéseid, a te felelősséged!

2016. febr. 3. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:
a listához csapd hozzá, hogy zéró önbizalom :(
2016. febr. 3. 12:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Te szimplán hülye vagy.
2016. febr. 3. 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem szerelem...hanem egyfajta rajongás Részedről, ami sajnos teljesen viszonzatlan. Hagyd abba, zárd be egy dobozba, fogadd el hogy vége, emlékezz rá úgy hogy szerencsés voltál, hogy együtt lehettél vele egy darabig és végezetül keress egy jobbat!!!!

37F

2016. febr. 3. 13:23
 6/8 Plantron válasza:

Ha meg kell kérdezned, hogy szerelmes vagy-e, akkor jó eséllyel nem vagy az.

Amúgy meg nem! Vágy az után, ami nem lehet a tied, rögeszme, stb. Menj dokihoz. Meg igyál sok pályinkát :P

2016. febr. 3. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, az, bármit is mondanak az előttem szolok. mivel ismertétek egymást és jártatok, nem plátoi, és nem puszta vonzalom.. de csak a saját életed keserited vele. elfelejteni vagy legalábbis megnyugodni és elfogadni a helyzetet pedig akkor fogod, ha jön majd a következő szerelem.
2016. febr. 3. 14:21
 8/8 Plantron válasza:

# 7

Ha mondjuk azért "akarnál" szerelmes lenni (igen, ez pont így működik, tapsra...), hogy az előzőt elfelejtsd az mennyire korrekt önmagaddal szemben? Működhet az a kapcsolat hosszútávon? Mennyire is korrekt ez a másik féllel szemben?

2016. febr. 12. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!