Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnatok ajandekotleteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnatok ajandekotleteket adni? Nincs semmi alkalom, csak szeretem neha meglepni a paromat. Aprosagokra gondolok, mint pl csoki az autojan vagy ilyesmi. Koszi elore is!

Figyelt kérdés

2016. márc. 16. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha te akarod meglepni, miért vadidegenektől vársz ötletet?
2016. márc. 16. 16:45
 2/7 VirágésBence ***** válasza:
Én egy szál rózsának, vagy egy kis csokinak is tudok örülni, egy kis sütinek vagy tényleg valami apróságnak, mert szeretettel hozza, jól esik, hogy örömet akar nekem szerezni és jól esik, hogy emiatt fáradozik. Ilyen kis dolgokban gondolkozz, nem nehéz.
2016. márc. 16. 16:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Fiunak lenne az ajandek:)

Mivel kifogytam az otletektol es gondoltam vadidegeneknek is vannak jo otletei kedves valaszolo ;)

2016. márc. 16. 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Én szoktam venni különlegesebb zacskós leveseket vagy energiaitalt, csípős dolgokat, valami vicces csokit, készíteni is szoktam mindenfélét, horgolni, hímezni stb., könyvet, most egy hálanaplót kapott, perselyt, meg igazából olyan dolgokat, amikről eszembe jut, és tudom, hogy örülne neki/hasznát venné. Ha egy pár dolgot elárulnál a párodról, biztos tudnék ötleteket adni, nagy ajándékozós vagyok :)
2016. márc. 16. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

De hogy tudsz kifogyni az ötletekből ha te ismered?

Én pl szeretem a kis kókuszos rudat (tehát örülnék ha azzal lepnének meg), de most hiába mondom hogy vegyél neki olyan csokit, ha ő nem szereti...

Ha él-hal a smack levesért, akkor azt is adhatsz neki, vagy ha az energiaitalokat szereit akkor egy újat/limitált kiadásút is vehetsz neki ha látsz.

Apukám pl szereti a marlenkát, ezért múltkor hoztam neki marlenka golyókat amit eddig nem láttunk boltban, és örült neki. Most ezzel ki lettél segítve? Valószínűleg nem...

2016. márc. 16. 17:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Drága Utolsó! Ha nem tudsz segíteni legalább az időmet ne rabold. Nyilvan ismerem es ezeket mar bejatszottam millioszor es kifogytam az otletekbol,ami gondolom nem ritka dolog!:) de a marlenkat mellesleg en is imadom,koszi a tippet holnap eszem

Is egyet!

2016. márc. 16. 22:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget ez a halanaplo nagyon jol hangzik!!!:)) egyebkent a baratom nagyon intelligens,szeret pokerezni,nem kotodik az anyagias vilaghoz tulzottan,22 eves szeretjuk a kutyakat es a regebbi zeneket is. Mar magat tartja fent tehat eleg onallo,de hihetetlenul pozitiv ember :)
2016. márc. 16. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!