Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnatok ajandekotleteket adni? Nincs semmi alkalom, csak szeretem neha meglepni a paromat. Aprosagokra gondolok, mint pl csoki az autojan vagy ilyesmi. Koszi elore is!
Fiunak lenne az ajandek:)
Mivel kifogytam az otletektol es gondoltam vadidegeneknek is vannak jo otletei kedves valaszolo ;)
De hogy tudsz kifogyni az ötletekből ha te ismered?
Én pl szeretem a kis kókuszos rudat (tehát örülnék ha azzal lepnének meg), de most hiába mondom hogy vegyél neki olyan csokit, ha ő nem szereti...
Ha él-hal a smack levesért, akkor azt is adhatsz neki, vagy ha az energiaitalokat szereit akkor egy újat/limitált kiadásút is vehetsz neki ha látsz.
Apukám pl szereti a marlenkát, ezért múltkor hoztam neki marlenka golyókat amit eddig nem láttunk boltban, és örült neki. Most ezzel ki lettél segítve? Valószínűleg nem...
Drága Utolsó! Ha nem tudsz segíteni legalább az időmet ne rabold. Nyilvan ismerem es ezeket mar bejatszottam millioszor es kifogytam az otletekbol,ami gondolom nem ritka dolog!:) de a marlenkat mellesleg en is imadom,koszi a tippet holnap eszem
Is egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!