Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti ferjetek tokeletes szamotokra? Mi szamit "eleg jonak"?
Engem is sok kétség gyötört, főleg az esküvő előtt, de szerintem ez természetes. Nem tudjuk mindig ugyanakkora intenzitással megélni az érzelmeinket a másik felé.
Én tökéletesnek érzem. Amikor elképzeltem, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lehet. A társam, a támogatóm, ... ez nem azt jelenti, hogy nincs soha súrlódás. :)
Amiatt ne aggódj, mert vannak jobb barátaid (a tesód), mert ez nem azt jelenti, hogy ne lenne jó a kapcsolatod a pároddal, csak azt, hogy különlegesen jó a kapcsolatod a testvéreddel. Ennek csak örülni kell.
Szerintem az a legfontosabb, hogy mit érzel ezzel kapsolatban. Egy kicsit alább hagyott érzelmek miatt ne szakíts, dolgozz a kapcsolatotokon, de ha mégsem érzed, hogy a felesége szeretnél lenni, akkor ne menj hozzá.
A ferjem nem tokeletes de o az aki a legkozelebb all a szamomra megfelelohoz. Ugy fogalmazok, hogy a ferjem 90% ban szuper, a tobbi 10 szazalekot elnezem neki mert kompromisszumkepes vagyok.
Anno egy kupac olyan pasival voltam aki kb a 60 szazalekot suroltak, szoval ertekelm azt ami van es nem keresek a kakan is csomot:-)))
Szerintem ez annak a klasszikus esete, hogy hagytad magad befolyásolni a kontextusból kiragadott "bölcsességek" és idealizált képek által, amik valaki egyéni látószögéből születtek, így értelemszerűen nem lehet mindenkire ráhúzni őket.
Mindig gondolj arra, hogy nem az a lényeg, hogy mit mondanak mások a kapcsolatukról, hanem hogy mi a helyzet valójában, mivel tudjuk, hogy az emberek önismereti készségei nem azonosak. Valaki reálisan látja a párkapcsolatát és a párját, valaki nem annyira.
Az, hogy a férfi és a nő minden esetben ugyanúgy gondolkodik, félszavakból megérti egymást, elég meseszerűnek tűnik. Nyilván van ilyen, de nem mindig... biológiailag is lehetetlen volna.
A házasságban szerintem nem az a lényeg, hogy állandóan egy ilyen tökéletességbuborékban éljetek, hanem pont az, amit te is leírtál, hogy bármilyen probléma van, meg tudjátok oldani.
Ha a szex is jól működik, mint ahogy írtad, akkor azokkal együtt, amiket már a kérdésben kifejtettél, szerintem nagyon is jó helyzetben vagy. DE te tudod, te érzed, nyilván ez evidens tanácsnak tűnik, de ilyen helyzetben sose dönts elhamarkodottan! :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!