Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A ti ferjetek tokeletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti ferjetek tokeletes szamotokra? Mi szamit "eleg jonak"?

Figyelt kérdés
A baratommal 3,5 eve vagyunk egyutt. 2 eve koltoztunk ossze, jol kijovunk, szeretem a humorat, vonzonak tartom es biztonsagban erzem magam mellette. Ha nincs velem, hianyzik, volt par honap, h tavkapcsolatra voltunk kenyszerulve, de akkor is minden nap beszeltunk. Tamogat a terveimben. Neha azonban olvasok olyanokat, h "tokeletes a kapcsolatunk, o a legjobb baratom, fel szavakbol ertjuk ertjuk egymast, mindig ugyanugy gondolkodunk". En ezt nem erzem....nekem a noverem a legjobb baratom, es egy csomoszor nem is ertunk egyet, de megis meg szoktuk oldani. Ez nem eleg egy eletre? Megalkuszom, hisz ez nem az amire ah ember hazasodni szokott? Elbizonytalanodtam, pedig szeretem, de olyanokat hallottam, h ugy erzem o megsem tokeletes szamomra.
2016. máj. 10. 09:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Engem is sok kétség gyötört, főleg az esküvő előtt, de szerintem ez természetes. Nem tudjuk mindig ugyanakkora intenzitással megélni az érzelmeinket a másik felé.

Én tökéletesnek érzem. Amikor elképzeltem, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lehet. A társam, a támogatóm, ... ez nem azt jelenti, hogy nincs soha súrlódás. :)

Amiatt ne aggódj, mert vannak jobb barátaid (a tesód), mert ez nem azt jelenti, hogy ne lenne jó a kapcsolatod a pároddal, csak azt, hogy különlegesen jó a kapcsolatod a testvéreddel. Ennek csak örülni kell.

Szerintem az a legfontosabb, hogy mit érzel ezzel kapsolatban. Egy kicsit alább hagyott érzelmek miatt ne szakíts, dolgozz a kapcsolatotokon, de ha mégsem érzed, hogy a felesége szeretnél lenni, akkor ne menj hozzá.

2016. máj. 10. 10:49
 12/13 anonim ***** válasza:

A ferjem nem tokeletes de o az aki a legkozelebb all a szamomra megfelelohoz. Ugy fogalmazok, hogy a ferjem 90% ban szuper, a tobbi 10 szazalekot elnezem neki mert kompromisszumkepes vagyok.

Anno egy kupac olyan pasival voltam aki kb a 60 szazalekot suroltak, szoval ertekelm azt ami van es nem keresek a kakan is csomot:-)))

2016. máj. 10. 11:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez annak a klasszikus esete, hogy hagytad magad befolyásolni a kontextusból kiragadott "bölcsességek" és idealizált képek által, amik valaki egyéni látószögéből születtek, így értelemszerűen nem lehet mindenkire ráhúzni őket.

Mindig gondolj arra, hogy nem az a lényeg, hogy mit mondanak mások a kapcsolatukról, hanem hogy mi a helyzet valójában, mivel tudjuk, hogy az emberek önismereti készségei nem azonosak. Valaki reálisan látja a párkapcsolatát és a párját, valaki nem annyira.

Az, hogy a férfi és a nő minden esetben ugyanúgy gondolkodik, félszavakból megérti egymást, elég meseszerűnek tűnik. Nyilván van ilyen, de nem mindig... biológiailag is lehetetlen volna.

A házasságban szerintem nem az a lényeg, hogy állandóan egy ilyen tökéletességbuborékban éljetek, hanem pont az, amit te is leírtál, hogy bármilyen probléma van, meg tudjátok oldani.

Ha a szex is jól működik, mint ahogy írtad, akkor azokkal együtt, amiket már a kérdésben kifejtettél, szerintem nagyon is jó helyzetben vagy. DE te tudod, te érzed, nyilván ez evidens tanácsnak tűnik, de ilyen helyzetben sose dönts elhamarkodottan! :)

26/L

2016. máj. 10. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!