Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra milyen egy ideális kapcsolat?
Őszintén lehet bármiről beszélni a másikkal.
És amit megbeszélünk, amibe megegyezünk ahhoz tartjuk magunkat. Tiszteljük egymást, mint embert, mint társat.
A többi változhat, de enélkül nekem nem működik!
Látom, az "értelmes valasz" nem mindenkinek jelenti ugyanazt...
Az elsőnek köszi!
Engem akarjon.
Az utolsó két nőnél is valahogy a végén szakítás után az volt az érzésem, hogy mintha valami álmot akarnának, aminek nem tudok megfelelni, és a végén emiatt egyre boldogtalanabbak. Az egyikük konkrétan egy illúzióra vágyott, a másikuk pedig egy konkrét emberre, de azóta ha megismerek valakit, és az első jele mutatkozik annak, hogy csak én hajtok rá, de a vágy nem kölcsönös, akkor lépek. Talán ezért vagyok egyedül.
Ha egyenrangúak vagyunk. Mindenki beleadja azt a kapcsolatba, amije van, és nem kérjük azt, ami nincs. Jòl el tudjuk osztani a feladatainkat. Ha a párom az én szeretetnyelvemen fejezi ki a szeretét, és nem az övén, és fordítva. Elismerjük egymás sikereit, erősségwit, elfogadjuk a gyengeségeket, de segítünk fejlődni. A legsötétebb titkainkat is elmesélhetjük úgy, hogy nem ítéljük el egymAst. Tudunk beszélgetni, programokat szervezni. Ès persze szeretjük egymást.
Nekem ez az ideális. Nekem csak így műkodik.
Arra figyelünk oda, hogy a másiknak jó legyen. Ha ő arra figyel, hogy nekem jó legyen, én meg arra, hogy neki legyen jó, mindketten profitálunk a kapcsolatból.
Bármiről tudunk beszélni, vitázunk, de úgy nem fekszünk le aludni, hogy ne oldottuk volna meg a konfliktust.
Mindketten önmagunk tudunk lenni.
-megvannak a stabil alapok (bizalom, szeretet, hűség, őszinteség...)
-amiben önmagad lehetsz, nem kell másmilyennek mutatni magad
-nem akarjuk egymást megváltoztatni
-a fontos dolgokban egyezik a véleményünk
-a legjobbat hozzuk ki egymásból, kiegészítjük egymást
-odafigyelünk egymásra
Az ideális kapcsolat, amikor úgy érzed, hogy ő a másik feled, és nem is tudod elképzelni, hogyan élhettél addig nélküle.
Kár, hogy ilyesmi a valóságban nem nagyon létezik.
Hú, köszi az eddigi válaszokat!
Szerintem igenis létezik ilyen! Csak hinni kell benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!