Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra melyik szerelem intenzívebb, erősebb, jobb?
1.: Ha ő nem viszonozza, nem jön veletek össze, max csak hülyít, ti meg szenvedtek, reménykedtek, küzdötök, nem tudtok másra gondolni, akár évekig is elhúzódik a dolog.
2.: Könnyen megszereztétek, szerelmesek vagytok egymásba, van sok közös program, minden nap beszéltek, tehát egy rendes kapcsolat küzdés nélkül.
Kort és nemet is írjatok!
Ez most komolyan egy kérdés? Egyébként nyilván a 2-es. Amúgy sem vagyok oda a drámáért, meg a játszadozásért.
25/n
MindkettõBen volt részem és határozottan a 2. Nincs annál jobb érzés mikor viszont szeretnek.
19 L
Az első nem szerelem számomra, hanem rajongás. Teljesen kiegyensúlyozatlanak az erőviszonyok.
A másik teljesen idealisnak hangzik játszmázás nélkül.
Viszont minden kapcsolatban kell erőfeszítést tenni, az elsőben csak te stakadsz meg, a másodikban pedig mindketten tesztek a működésért. Egyértelműen a másodikat választom.
25/N
Mi a jó az elsőben? Miért választaná bárki ezt?
2, nyilván. 29F
Ha van szerencsém a második verzióhoz éppen, az nálam nagyon is intenzív tud lenni. Az exem is ezt mondaná mellesleg. De azóta nem volt olyan, akivel ez meglett volna kölcsönösen. Kölcsönösség nélkül meg nincs értelme kapcsolatnak. Szóval lehet, hogy lett volna lehetőségem összejönni férfiakkal azóta is, sőt, biztosan tudom, csak pont az hiányzott, hogy részemről nem volt meg az érzés.
31 éves nő vagyok egyébként, nem kell minden áron kapcsolat, csak ha úgy alakul, hogy kölcsönösen egymást akarjuk valakivel.
Az egyesben nincs semmi jó, az inkább "betegség" egy idő után.
"egy rendes kapcsolat küzdés nélkül" - Ilyen meg nem létezik, legalábbis nem hosszú távon :) A kapcsolat ápolása nélkül a legnagyobb szerelem is totál kihűlhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!