Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hosszú távon melyik a jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú távon melyik a jobb döntés? (lent)

Figyelt kérdés

Tehát ha az ember kegyetlenül, kinzó módon szerelmes, ez viszonzatlan, és ezt a személyt semmiképp nem kerülheti el az életben (közös munkahely), melyik a jobb döntés?

1. Egy életen át menekülni előle (mint ahogy egy fához kötözött ember menekül a méhek elől), kerülni, nem beszélni, nem köszönni, bunkónak lenni.

2. Megpróbálni vele a körülményekhez képest jóban lenni, beszélgetni, barátkozni.

Olyanokat kérdeznék főleg, akik hasonló dolgokon átestek már. Hosszú távon melyik a kevésbé lélekrombolóbb, kínzóbb megoldás, ha nem kerülhetem el a találkozást semmiképp?

2016. márc. 10. 15:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nyilván a 2-es, attól, hogy a szerelemben nem partner még számodra értékes ember
2016. márc. 10. 16:00
 2/11 anonim ***** válasza:
61%

3. Komoly és kíméletlen önvizsgálatot tartani, és rájönni, hogy ez a kegyetlen, kínzó szerelem a szóban forgó illető képébe vetített saját idealizált férfi- vagy nőképnek szól és nem a valódi személynek. Ezután megkönnyebbülni és nevetni az egészen.

Nekem bejött!

2016. márc. 10. 16:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy ez a szerelem tényleg kínzóan erős... És mondjuk beszélgetünk egy jót a lánnyal, aztán teszem azt feltűnik a barátja, akivel előttem smárolnak, meg minden, az nekem olyan érzés mintha forró vassal öntenének le, aznapra már el is megy az étvágyam, és még "másnapos" is leszek tőle, a gyötrő gondolatok, (a jelenetek visszaidézése) még hosszú órákon, talán napokon keresztül is sebeznek. Bár tudom, nem menekülhetek a végtelenségig. Mennyi idő, míg megszokom?
2016. márc. 10. 16:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, igazából szerintem is az illúzióba vagyok szerelmes... csak a tudatalattimnak nem tudok parancsolni, és ennek az illúziónak ő a megtestesítője...
2016. márc. 10. 16:17
 5/11 anonim ***** válasza:
ne menekülj, nézz szembe vele. és akkor majd rájössz, hogy a 2. vagy a 3. megoldás a célravezető. az 1. semmiképp. jártam a cipődben, azért mondom.
2016. márc. 10. 16:18
 6/11 A kérdező kommentje:
Talán ha jobban megismerem, akkor az illúzió szertefoszlik... De az is lehet, hogy csak megerősödik. Úhh de nehéz helyzet ez.
2016. márc. 10. 16:18
 7/11 anonim ***** válasza:
nézd, ez egy közhely, hogy ha megismerem, ugyis biztos csalodok benne. tudok rá nem is kevés ellenpéldát, amikor megismerve nem csalodik valaki. valahol azért átjön az ember személyisége egy bizonyos szintig a gesztusain, szavain, tettein, megjelenésén. és tudod, csalodni abban is ugyanakkorát lehet, aki köré nem szőttél álmokat, pl. ha együtt laktok, vagy évek mulva pattan ki valami. rokonokban, barátokban is lehet a semmiből csalodni. igazábol mindenkiben lehet.
2016. márc. 10. 16:26
 8/11 anonim ***** válasza:
miért nme állsz inkább ugy hozzá, hogy nem biztos ,hogy viszonzatlan vagy ha az is, ezen lehet változtatni ? aki mer, az nyer. erre is láttam már példát.
2016. márc. 10. 16:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Tapasztalatom szerint a remény csak még fájdalmasabbá teszi az egészet.
2016. márc. 10. 16:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha elkerülöd, nem jó, de ha megismered jobban, kiderül, miért vonz annyira. Lehet, hogy csak egy illúzióba vagy szerelmes, és ő volt kéznél, akire ezt ráhúzhatod, de az is kiderülhet, hogy tényleg ilyen embert kerestél egész addigi életedben. Na, az érdekesebb kérdés, mert esetleg idővel mégis viszonzottá válhat, csak ez egy baromi lassú folyamat lehet, de ha mégis viszonzatlan marad, meg kell tanulnod ezzel együtt élni, és esetleg várni, és nyitva hagyni a kaput másoknak, hátha besétál az életedbe még egy ugyanolyan, csak neked.
2016. márc. 10. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!