Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb döntés?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok kapcsolatban a barátommal,szeretjük egymást,de a kapcsolat kezd kihűlni és rossz lenni.ő pl egy csomó másik csajjal dumált,és olyanokat mondott neki,amit sztem az ember a párjának szokott,meg eléggé irányítani akar.De ha én pl adok egy tollat a mellem ülő srácnak,akkor már kibukik.főleg ha dumálunk egy minimálisat. ez normális?

A másik,hogy van egy srác az osztályban,elég normális velem,de nem igazán beszélünk( nehogy barátom kiakad) és hát eléggé megtetszett,talán szeretem is.

És elgondolkodtam rajta h a barátomat el kéne hagynom,mert kezd megőríteni a féltékenységével meg az irányításával :( légyszi adjatok tanácsot!!! normális válaszért megy a zöld kéz.

2012. dec. 7. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez a megoldás:

[link]

2012. dec. 7. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon összetett kérdés. A kapcsolatoknak van egy fejlődési menete, és ennek megfelelően mélypontjai is. Egy ilyen mélypontban vagytok ti is, és rajtatok áll, hogy kimozdultok belőle, vagy továbbléptek.

Először is el kell döntenie mindkettőtöknek, hogy együtt vagy külön folytatnátok, majd tartani magatokat ehhez. A problémákat, vágyakat meg kell beszélni ŐSZINTÉN, és megkötni a kompromisszumokat.

Egy dolgot viszont szerintem semmiképpen ne csinálj: a nők többsége ilyenkor némán kivár, és hagyja, hogy a dolgok elfajuljanak. Nem tudsz dönteni, ezért vársz-vársz, közben a kapcsolatod romlik-romlik, és egyre jobban belehabarodsz az osztálytársadba, holott simán lehet, hogy meg is menthetted volna a mostani kapcsolatod. Utána szoktak összejönni a másik sráccal, majd ott rájönni, hogy ott sem jobb semmi, és visszavágyni a régi kapcsolatba, ami viszont már nem megy. Ez egy nagyon sokszor lejátszott forgatókönyv, és ezt az egyet szerintem próbáld elkerülni.

Összefoglalva: először is eldöntöd, megérdemel e a párkapcsolatod még egy esélyt. Ha úgy döntesz, hogy igen, szerintem le kell ülni, és őszintén mindent megbeszélni, megegyezni a kérdéses dolgokban. Ott majd kiderül, a párod mennyire hajlik a kapcsolat javítására. Ha igen, akkor menni fog a dolog, hidd el. Ha nem, akkor meg lépni kell. Ha úgy érzed, már nem akarod megjavítani, akkor meg lépj. Ne azért, mert a másik srác tetszik, hanem mert nem jó a kapcsolat.

2012. dec. 7. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Addig keress olyat, amelyik megfelel Neked is, nem csak Te neki, amíg fiatal vagy! Nincs Ő vele semmi baj, csak Neked nem tetszik az egyénisége, keress hozzád illőt.
2012. dec. 7. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát igen vagy megoldjátok,vagy kiléptek.

Szerintem fiatalok vagytok,előttetek az élet és nem kell rögtön leragadni,nem feltétlen kell helyrehozni ezt a kapcsolatot.Pláne ha ilyeneken gondolkozol,vagy tetszel az osztálytársadnak és ő is neked.Később úgyis rátok jönne a kíváncsiság.Ha nem érzed jól magad a kapcsolatban,keress mást.

2012. dec. 7. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem gyanús ez az egész, hirtelen, azután tetszett meg neked valaki, hogy ő elkezdett féltékenykedni? Nem lehet, hogy fordítva volt a dolog és ezért nem bízik benned egyáltalán? Mondjuk az se jobb amit ő csinál, de ilyen kérdésekben nehéz úgy dönteni, hogy nem ismerjük a másik fél nézeteit, gondolom úgy kicsit másként alakulna a történet. :)

Amúgy igen, szakíts, ennek semmi értelme.

2012. dec. 7. 11:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a vápaszokat,hát át fogom gondolni hogy hogy döntsek,de azért nagyon nem esett jól amit csinált,de ő azt nem tudta hogy nekem ez nem jó.Ja meg facebookon is bökdösött egy pár lányt.Utolsó : Nem direkt,az a srác aki tetszik,ő most jött az osztályba,mert megbukott( nem hülye,csak lusta tanulni) amúgy ment a zöld kéz mindenkinek ;)
2012. dec. 7. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!