Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, melyik jobb döntés?
Egy idő után úgyis el fog múlni a tűz, akkor majd megint keresel újat? Olyan nincs, hogy "AZ IGAZI", akivel életed végéig lángolni fogsz.
Véleményem szerint sokkal fontosabbak a fenti szempontok, ha amúgy a vonzalom megvan, csak már nem olyan intenzív, mint kezdetben.
Egy ilyen kapcsolatban voltam benne 2 és fél évig. Jól kijöttünk egymással, terveztük a közös jövőt, biztonságot nyújtott, de annyi szenvedély nem volt a kapcsolatunkban, hogy ajjaj.. Nem volt érzékiség, lapos volt a szex, hiányzott a kőkemény vágy..
Én a végére belebolondultam..
Ha biztosra érzed, hogy hosszú távon nem bírnád szenvedély nélkül, lépj le. És gyanítom, így érzel, mert nem tetted volna fel a kérdést, ha nem így lenne.
Én is léptem. Elkezdtem vonzódni valakihez, és elhagytam érte a párom. Megérte. Most minden megvan, ami egy kapcsolatban meg kell, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!