Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Számotokra melyik szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra melyik szerelem intenzívebb, erősebb, jobb?

Figyelt kérdés

1.: Ha ő nem viszonozza, nem jön veletek össze, max csak hülyít, ti meg szenvedtek, reménykedtek, küzdötök, nem tudtok másra gondolni, akár évekig is elhúzódik a dolog.

2.: Könnyen megszereztétek, szerelmesek vagytok egymásba, van sok közös program, minden nap beszéltek, tehát egy rendes kapcsolat küzdés nélkül.

Kort és nemet is írjatok!

2016. márc. 30. 11:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#5: ez igaz, de hozzá kell tenni, hogy az első verzió általában nem konkrét személy iránt, hanem a konkrét személyre vetített idealiálz kép iránt van.
2016. márc. 30. 12:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Nálunk a 2-es verzió áll fenn. Összesen annyi volt a "küzdés", hogy kétszer randiztunk, utána még 2-3 találkozón húztam, hogy mi legyen, mert nem sokkal előtte szakítottam és nem tudtam, akarom-e ezt így rögtön, aztán végül is igent mondtam és egyáltalán nem bántam meg azóta :)

Nekem nem kell a dráma az életben...

2016. márc. 30. 13:13
 13/14 anonim ***** válasza:
90%
Általában, ha az akadályok ellenére össze jöttök végül, az tartósabb, intenzívebb szerelem lesz, ismerek ilyeneket, akik évekig kerülgettek egymást, ha valakit könnyen megkapsz, elég unalmas tud lenni, ilyen nincs hogy össze jöttök és kész, semmit nem kell tenned.
2016. márc. 30. 15:33
 14/14 anonim ***** válasza:

A szerelem az szerelem. Az intenzitása, ereje nem azon múlik, hogy viszonozzák-e.

Természetesen jobb, ha viszonozzák.

Úgyhogy ha mindkét szerelem ugyanolyan erős és intenzív, a második jobb, hiszen kölcsönös.

(Ez nem tévesztendő össze azzal az érzéssel, mikor csak azért jövünk össze valakivel, mert egész jól megértjük egymást).

37/N

2016. márc. 30. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!