Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra melyik szerelem intenzívebb, erősebb, jobb?
1.: Ha ő nem viszonozza, nem jön veletek össze, max csak hülyít, ti meg szenvedtek, reménykedtek, küzdötök, nem tudtok másra gondolni, akár évekig is elhúzódik a dolog.
2.: Könnyen megszereztétek, szerelmesek vagytok egymásba, van sok közös program, minden nap beszéltek, tehát egy rendes kapcsolat küzdés nélkül.
Kort és nemet is írjatok!
Nálunk a 2-es verzió áll fenn. Összesen annyi volt a "küzdés", hogy kétszer randiztunk, utána még 2-3 találkozón húztam, hogy mi legyen, mert nem sokkal előtte szakítottam és nem tudtam, akarom-e ezt így rögtön, aztán végül is igent mondtam és egyáltalán nem bántam meg azóta :)
Nekem nem kell a dráma az életben...
A szerelem az szerelem. Az intenzitása, ereje nem azon múlik, hogy viszonozzák-e.
Természetesen jobb, ha viszonozzák.
Úgyhogy ha mindkét szerelem ugyanolyan erős és intenzív, a második jobb, hiszen kölcsönös.
(Ez nem tévesztendő össze azzal az érzéssel, mikor csak azért jövünk össze valakivel, mert egész jól megértjük egymást).
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!