Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha a barátnőtök, egyben nagy szerelmetek, valami oknál fogva megcsókolna egy férfit a szemetek láttára, kezet emelnétek arra a férfire, IGEN vagy NEM?
XD Most ez komoly? Azért menjek neki egy férfi társamnak és verekedjünk, mert a csajom megcsókolta, vagy elkezdte húzogatni finoman a fitymát a másik férfi fütyijén? :D
Én a nővel szakítanék és elküldeném a francba, de én sosem mennék neki egy másik férfinak azért, mert a nőmmel smároltak, felőlem dughatnak, análozhatnak is síkosító nélkül, mert engem nem érdekel, mivel meggyűlölném a barátnőmet és szakítanék vele és innék pár sört inkább, mint sem, hogy megüssek egy másik férfit, csak azért, mert a csajomnak viszket a puncija és nagyon szeretné már megdugatni magát valaki mással, mert sürgősen f.a.s.z.ra van szüksége. XD Én max akkor mennék neki egy másik férfinak, ha ő kezdené el molesztálni a csajomat, de, ha a csajom kezdené el verni izomból a pasinak a fütyijét, akkor szépen szakítanék, aztán felőlem egymáséi lehetnek örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!