Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha a szerelmetek egyik napról a másikra nemet váltana?
Elméleti kérdés.
Ha egyik nap úgy ébrednétek, hogy a párotok hirtelen ellenkező neművé válna, mint erdetileg volt (tehát nőből férfi, férfiból nő lenne).
Szeretnétek ugyanúgy vagy azonnal szakítanátok?
Változtatna-e valamit esetleg, ha csak a nemi szerveket tekintve lenne változás vagy ha egy az egyben az egész teste a saját ellenkező nemű változata lenne?
Nemeteket és korotokat is írjátok meg légyszi.
Ha ilyen megtörténhetne, biztos meglepne, de akár még jól is kijöhetne a dolog, mert a férfiakat preferáló bi vagyok. Meg tudnék vele békélni, ha ő is.
Bár akkor inkább én lennék férfi (ő is bi, kb. úgy mint én, ő a nőket preferálja).
21n
Jó kérdés. Pár napig izgalmas lenne, főleg persze a barátnőmnek.
Nincsenek homo/biszex hajlamaim, ezért baromira fura lenne... valszeg lesz . pnám azért... de sztem egy csajt keresne erre a célra..
Gondolom hosszútávon nem működne így a dolog. Persze szeretném, de hát a szex (egy NŐVEL) nekem fontos dolog.
Tehát a válasz a kérdésedre: egy 2 hétig kifejeztten izgalmas lenne a dolog, utána viszont nagyon rossz.
25/F
Hogyan képzeljem el ezt a gyors váltást? Mert tényleges beavatkozás nem így működik, az azért hamarabb kiderül, és van idő eldönteni, hogy így is marad-e valaki a párja mellett vagy neki ez nem fér bele. Nekem pl. már nem fér bele.
Ha csak elméleti síkon jönne egy mesebeli varázsló és átváltoztatná, hát megkérném, hogy vagy változtassa vissza, vagy engem is változtasson ellenkező neművé és akkor kvittek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!