Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gyakori, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyakori, hogy megtalálom a lélektársamat, az ikerlángomat de mégsem élhetek vele?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 29. 22:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Írtam, hogy tőlem mindenki abban hisz, amiben akar. Kicsit erősebben fogalmazva: mindenki úgy ronthatja el az életét, ahogy akarja.

Ha te abban hiszel, hogy ez a te utad, az a te dolgod, nem én fogom siratni az elvesztegetett éveket helyetted.

Egyébként meg ha érdemben reagálnál is a "lehurrogásra", a már előzőleg is hiányolt érveléssel, vagy cáfolatokkal, akkor talán nem lenne az az érzésem, hogy tudod, hogy hülyeség, de hiszel benne, mert csak.

Üdv neked, Ms 70% :D

(Remélem, én - veled ellentétben - nem tévedek. Abból indultam ki, hogy az ikerlángos csoportok tagságának kb. 90-95%-a nő. Vajon miért?)

2016. máj. 1. 23:27
 12/21 anonim ***** válasza:

Érvelni tényleg nem ártana. Felőlem is abban hisz mindenki, amiben akar, csak ne tényszerűen adja elő és ne próbáljon másokat átverni.

"Érvelni tudunk, de aki nincs benne, nem értheti.

Ezt a következtetést kell ebből levonnod ;)"

Több, mint 10 éve érdekel mindenféle paranormális jelenség és az ezotéria. Jó pár könyvet olvastam, jó pár emberrel beszéltem és hasonlók. Mégis viccnek tartom az ikerlángot. Ha ez nem elég, akkor mégis mi kell, hogy valaki benne legyen? :D Ja, tudom... Naivan, gondolkodás nélkül kell elhinni a dolgokat és akkor már minden világos lesz, ugye?

2016. máj. 2. 01:18
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem naivan, nem gondolkodás nélkül.

Pont, hogy aki benne van, a saját útja révén lesz hívő és megérti azt is, hogy hitetlenekkel nem vitázik, mert minek.

Az ikerlángosok között nem 95% a nő, hanem 98%. Azért, mert a nő eleve közelebb van a saját lelkéhez, mint a férfi, és tökéletes biztonsággal képes felismerni a másik felét.

Lányok/nők ezrei járják ezt az utat, a világ minden táján. A kapcsolódás szakaszai mindenhol teljesen egyformák. Angol vagy magyar forrásokat olvasva ugyanarra jutunk. Miért? Mert a másik felünk keresése a legősibb ösztönünk. Mélyebben van belénk kódolva, mint az anyanyelvünk. Körülbelül abban a mélységben, ahol mindenki EGY.

Az Ikerláng szerelem a Jin és a Yang kapcsolatáról szól. A harmóniának ez a formája legelőször a kínai kultúrában jelent meg, ami azért is érdekes, mert a kínai medicina pl. a mai napig a chi-t, az életenergiát, illetve annak elakadását gyógyítja, így az ő orvostudományuk teljesen más is, mint a nyugati orvoslás.

Hogy tudományosan is alátámasszam, Jung is írt a bennünk élő nőről és férfiról, az Anima / Animus elméletében. Amikor felismered a saját lélekenergiád ellenkező nemű párját (nőként a Yangot, férfiként a Jin párodat), senki és semmi nem tud lebeszélni arról, hogy ti ketten márpedig összetartoztok. A FB-csoportokból kilépő lányok pedig 2 okból lépnek ki: az egyik, hogy érzelmileg rettentő durván leterhelő ez a kapcsolódás, a másik pedig hogy valaki tévedhet is az ikerlángjával kapcsolatosan (merthogy ilyen is van). A lélektársi kapcsolódásokat ugyanis könnyű összekeverni, pláne addig, amíg lineárisan szemléljük a saját valóságunkat és nem holisztikusan (ebben a szkeptikusok igazán királyak).

Aki pedig 100%-ban biztos az ikerlángjában, nos, az több évig tartó érzelmi hullámvasúton vesz részt, ami nagyon nagyon terhelő. A társunk ugyanis folyamatosan tartja a tükröt (ha nem fogadom el önmagam vagy ítélkezek mások felett, kinek mi a lelki sérülése). Ezekből a sérülésekből kell kigyógyulnunk, de sokszor úgy, hogy évekig nem is látjuk a fényt az alagút végén. Az ilyen nehéz helyzetekben valóban csak a vak hit segíthet. De aki hisz, aki hinni mer, újabb és újabb jeleket kap, egy idő után már a saját párjától is, hogy igen, jó úton vagy, csináld tovább, amit elkezdtél.

Ha értetek angolul, YouTube-on Twin Flames -re érdemes rákeresnetek és elsősorban férfiak videóit meghallgatnotok. Személy szerint én 3 férfi videóit hallgatom, bár köztük 2-en vannak, akik már párosával készítik a videókat, mert már réges-régen feleségül vették a másik feleiket. Ők is hasonló érzelmi hullámvasútról számolnak be. És arról is, hogy akár 5 percenként változhat, hogy hiszek-nem hiszek-hiszek-nem hiszek (ez tényleg nagyon durva).

Nem könnyű nekünk sem, higgyétek el. Valami újat tapasztalunk, még egy félig-meddig lineárisan működő világban, egyelőre úttörő munkát végzünk. Az én személyes célom az, hogy pontosan megismerjem a tanítások lényegét, mert hiszem, hogy mindenki, aki HISZ a saját másik felének létezésében, képes kapcsolódni VELE, már akkor is, amikor még nem találkoztak.

Ezek igazából mindig is titkos tanítások voltak. Most azért bukkan fel ilyen nagy mennyiségben az interneten is, mert 2012. óta megsokszorozódtak az ilyen jellegű találkozások a Földön.

Természetesen, előfordulhat, hogy én tévedek. És a kínaiak is tévedtek meg Jung is tévedett. Meg az összes Rózsakeresztes és Szepes Mária is, akik valaha leírták a kémiai menyegző fogalmát. Ez egy érzelmi-alkímiai kapcsolódás. A legmélyebb kapcsolat, ami férfi és nő között létezhet. "Amit Isten összekötött, ember szét nem választhatja."

~ 5 éve az Úton ~

2016. máj. 2. 04:01
 14/21 anonim ***** válasza:

"Az ikerlángosok között nem 95% a nő, hanem 98%."

Ez hivatalos statisztikai adat? Van ilyen egyáltalán?

Én csak tippeltem ("kb."), ezek szerint elég jól.

"Azért, mert a nő eleve közelebb van a saját lelkéhez, mint a férfi"

Mit értesz "lélek" alatt pontosan? Milyen bizonyítékaid vannak arra, hogy valóban létezik?

"tökéletes biztonsággal képes felismerni a másik felét"

Ez abszolút nem igaz. Mint írtam, sok kételkedőt és elbizonytalanodót láttam. De te magad is cáfoltad a saját állításodat később, idézlek: "valaki tévedhet is az ikerlángjával kapcsolatosan".

"Lányok/nők ezrei járják ezt az utat, a világ minden táján"

Ez a szám elhanyagolható a Földön élő nők számához képest.

De még ha jelentős arányban hinnének benne, az sem bizonyítaná az igazságtartalmát. Hasonlóan, mint ahogy az egyes vallások híveinek száma sem bizonyíték az adott vallás igaz voltára.

"a másik felünk keresése a legősibb ösztönünk"

Tehát van párezer (jó, legyen pár tízezer) nő, akiben él ez az "ösztön". A többi néhány milliárdban meg nem. -- Akkor erősen kétségbe vonható ennek az állítólagos ösztönnek a létezése.

"Mélyebben van belénk kódolva, mint az anyanyelvünk."

Az anyanyelvünk NINCS belénk kódolva. Sem genetikailag, sem sehogy máshogy. Egy tanulási folyamat eredménye a beszéd és a beszédértés. Kísérletek igazolják, hogy csak és kizárólag a közvetlen nyelvi környezettől függ, hogy egy csecsemő/kisgyermek melyik nyelvet fogja érteni és beszélni.

"Körülbelül abban a mélységben, ahol mindenki EGY."

A "minden egy" szintén egy ezotérikus tan, tudományosan nem igazolt. Erre tehát nem lehet alapozni.

"Az Ikerláng szerelem a Jin és a Yang kapcsolatáról szól. (...)"

Tehát _feltételezett_ "kozmikus erőkéről"?

A "chi" valós létezése szintén nem bizonyított.

"Jung is írt a bennünk élő nőről és férfiról (...)"

Ez csak egy elképzelés, elmélet. Ráadásul Jungtól, akire nagy hatással volt édesanyja miszticizmusa, ezért tanulmányozott is misztikusokat, és néhány elemet "becsempészett" a pszichológiába. Ami pedig nem egy egzakt tudomány. Ezt annak ellenére is elismerem magam is, hogy kedvelem a pszichológiát, pontosabban egyes részeit.

"Amikor felismered a saját lélekenergiád ellenkező nemű párját (nőként a Yangot, férfiként a Jin párodat), senki és semmi nem tud lebeszélni arról, hogy ti ketten márpedig összetartoztok."

Ehhez "pusztán" három dolgot kell előzetesen elfogadni bizonyítékok nélkül: a lélek létezését, a lélekenergia létezését, és egy ősi kínai elméletet, tehát már csak ezért is igencsak bizonytalan lábakon áll a dolog.

A másik pedig a már szóba került tény, hogy maguknak a "hívőknek" is kétségeik támadnak.

"De aki hisz, aki hinni mer, újabb és újabb jeleket kap"

...Vagy csak jelnek gondol valamit, ami lehet teljesen triviális dolog, vagy olyasmi, amit másképp is lehet értelmezni.

"...3 férfi videóit hallgatom, bár köztük 2-en vannak, akik már párosával készítik a videókat, mert már réges-régen feleségül vették a másik feleiket"

Tehát már van két "sikersztori" (ha igaz, amit állítanak), csak erről még az ikerlángosok sem mind tudnak? Tudnál linket mutatni? (Amúgy sincs kedvem vaktában keresgélni a YouTube-on.)

"Most azért bukkan fel ilyen nagy mennyiségben az interneten is, mert 2012. óta megsokszorozódtak az ilyen jellegű találkozások a Földön."

Ez az állítás valós statisztikán alapul?

"Természetesen, előfordulhat, hogy én tévedek. (...)"

Bizony, elő. Mert például a pszichoanalitikus iskola után több pszichológiai irányzat is létrejött már, amelyek ugyanazokra a jelenségekre más-más magyarázatokat adnak, ezért egy-egy adott problémára is más és más megoldásokkal próbálkoznak, tehát Jung tanait sem fogadják el. Vagy például egy keresztény vagy egy zsidó vallású ember is hiszi, hogy az ő vallása az igazi, ebből következőleg a kínai tao tévhit. Mindezzel csak arra akartam rámutatni ismét, hogy attól még nem bizonyul igaznak valami, hogy sokan hisznek benne.

"Amit Isten összekötött, ember szét nem választhatja."

Ez az idézet a Bibliából származik, mint azt bizonyára te is tudod, méghozzá az Újszövetségből. Abból a Bibliából, amely a kereszténység "szent könyve". Abból a Bibliából, amely szerint kizárólag egy igaz Isten van. Amely szerint a többi úgynevezett istenek, akiket csak tévesen neveznek némely emberek isteneknek, azok hamis istenek, bálványok. Ez az egyetlen igaz Isten pedig kifejezetten megtiltotta híveinek (legyenek azok akár régen élt izraeliták, akár ős- vagy mai keresztények), hogy bármiféle okkult dologgal foglalkozzanak, bálványokat imádjanak.

Tudom, hogy ezós/spiri körökben szoktak "kölcsönvenni" néhány idézetet a Bibliából, mert nem ismerik azt annyira, hogy tudják, milyen hatalmas az ellentét e tanok között, mivel a Biblia tanításai igencsak távol állnak az okkultizmustól, sőt, szemben állnak vele.

2016. máj. 2. 23:28
 15/21 anonim ***** válasza:

Jó sok időt fordítottál rá :)

Mint említettem, nem célom a hitetlenek meggyőzése (ahogy a felvetéseidet látom, téged nem is lehetne meggyőzni). Igazából neked teljesen mindegy, hogy mit írok :) Pedig hozhatnék még idézeteket Platóntól, Shakespeare-től, Puskintól, Freudtól, Márai Sándortól (mind férfi!) ... és talán még másoktól is, akik most nem jutottak eszembe, de nem hozok. Én élem, te pedig cáfolni próbálsz valamit, aminek a létezésében (vagy nem-létezésésben) nem lehetsz biztos, AMÍG nem éled. Tudom-e bizonyítani a Lélek létezését? Hogy lehetnék ÉN felelős a te hitedért, ember?

Szerintem te még azokra a gondolkodókra is azt mondanád, hogy nincs igazuk, akiknek a gondolatai évszázadokon vagy évezredeken át fennmaradtak :) De nem baj, neked, a kis névtelen internetes trollnak, biztos igazad van :)

Nehari, de nincs kedvem hitetlenekkel vitázni, nem ezért vagyok itt. Arról nem is beszélve, hogy teljesen szétoffolod a topicot.

A két YouTube linket azért meg fogom keresni neked :) De nem most :)

A topicot a jövőben nem olvasom, ne is fáraszd magad :)

2016. máj. 3. 17:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Igazad van, azt az állítás valóban helyesbítésre szorul, hogy a nő tökéletes biztonsággal képes felismerni a másik felét. Létezik ugyanis egy másik típusú lélektársi kapcsolódás, a "false twin flame", magyarul hamis ikerláng is, aki azért jön az életünkbe, hogy felkészítsen a nagy útra. Én is beleestem ebbe a tévedésbe, 15+ évvel ezelőtt, de amikor rátaláltam az Igazira, egyértelmű volt, hogy az a nagyon régi szerelem nagyon durván hasonlított rá.

Ezt az állításomat helyesbítettem, ebben valóban igazad van.

2016. máj. 3. 17:30
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem kértem, hogy győzz meg engem vagy bárki mást. Pusztán érvelést kértem (kértünk).

Az láthatóan tényleg nem megy, bár nem is igazán vártam mást, ezzel kezdtem, hogy nem tudtok érvelni, normálisan vitázni. Most te is "bebizonyítottad", hogy csak a személyeskedéshez meg a mellébeszéléshez értetek, semmi máshoz.

Én nem eszem meg a próbálkozásodat, és szerintem senki sem, aki egy cseppet is tud logikusan gondolkodni. Egyszerűen kimenekültél mondvacsinált okokkal, mert nem tudsz válaszolni, bizonyítani. Próbáltad úgy beállítani, hogy jól gyere ki a helyzetből, de csak jelzem, nem sikerült.

Nem azért "nem fárasztom magam tovább", mert te állítólag nem fogod olvasni a topicot (jaj, dehogynem, ezt a kamu dumát már senki nem veszi be), hanem azért, mert az eddigiek után teljesen felesleges lenne, hiszen érdemi választ - egy cáfolatom igazságának elismerésén kívül - egyetlen kérdésre, felvetésre sem adtál.

Te magad vagy az újabb bizonyíték arra, amit próbáltál tagadni, hogy az ikerlángosok naivan és gondolkodás nélkül hisznek. Persze ezért is "hit", nem kell hozzá bizonyíték. Csak akkor valóban nem kellene tényként beállítani, mert nagyon nem az.

2016. máj. 3. 21:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Priviben elküldtem a bizonyítást :)
2016. máj. 5. 11:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Egyébként ne haragudjatok már, de aki nem hisz a lelki társakban meg ikerlángokban, az miért válaszol egyáltalán az ilyen kérdésekre? Ha szerinted nem így van, ne foglalkozz vele. Nyilván nem azoknak szól a kérdés, akik nem hisznek benne.
2017. júl. 27. 02:32
 20/21 anonim ***** válasza:
EDINA a levezetést még nem adtad oda. légysziiiii
2017. júl. 27. 08:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!