Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet szerelem szex nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szerelem szex nélkül?

Figyelt kérdés

Párommal nincs meg a kémia. Nagyon nem, havonta, félévente van köztünk olyan dolog. De mégis nagyon boldogok vagyunk együtt. Egyedül ez a baj. Mindketten érezzük, hogy itt valami nem stimmel (egyedül emiatt van néha probléma, és kérdőjelezzük meg a kapcsolatunkat).

De tényleg úgy érezzük, hogy ez pedig szerelem. És szeretjük egymást. Vonzódunk is egymáshoz, különben nem lennénk együtt. De mintha az érzelmek fontosabbak lennének. De nem tudom, tudjuk, hogy ez nem normális. (De biológiai, orvosi probléma nincs)

2016. ápr. 23. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És az is érdekes kérdés, hogy ha ez már fennáll egy ideje, akkor miért nem voltatok annyira fontosak egymásnak, hogy már rég felkerestetek egy pár, szexualterapeutát? Hm? :)
2016. ápr. 24. 11:04
 12/15 anonim ***** válasza:

En vagyok az a 2-es.

3-as remekul osszefoglalta, 60 ev felett normalis ez. De alatta nem.

Egyre inkabb hajlok arra a felfogasra miszerint sok igazi van, de olyan talan nincs is akivel egy egesz eletet boldogan le tudunk elni.

A tarsadalom elvarasai nem fontosak, es mindenki masmilyen, de ha nektek jo lenne ez igy ahogy most van akkor eszedbe sem jutott volna megkerdojelezni ezt, nem irtal volna ide. Ergo nem jol van ez igy szamotokra.

Es igen, nem fogsz talalni megint ilyet, de nem is az a cel. En is most jovok ra ezekre.. Nekem az ezt megelozo parkapcsolatom is hosszu, nagy szerelem volt es biztos voltam benne hogy O az igazi. Es mai napig is baratok vagyunk. De megis a mostani, vagyis a most veget ero kapcsolatom, is tudott ujat adni es Obenne is az igazit lattam meg. Pedig nem pont ugyanolyan volt, de ugyanannyira jo volt vele is. Talan meg jobb is kicsit de nehez ezt osszhasonlitani es talan nincs is ra szukseg.

Es most ennek is fuccs..

Valahogy igy vagyok most vele: mindennel jobban szeretem Ot ezert elengedem, hogy teljes eletet elhessen akkor is ha nem velem lesz.

Aztan majd kiderul mennyire valik be, de ha csak az egyikunknel bevalik mar akkor is megerte.

Az igazinal mukodnie kell a kemianak, a kapcsolat szex nelkul olyan mint egy etkezoasztal harom labbal. Csak ido kerdese mikor borul a leves.. Faj hogy ezt kell irnom de tenyleg igy van. :(

2016. ápr. 24. 12:37
 13/15 anonim ***** válasza:

12/12 de naluk nem arrol van szo h a kemia biztosan nem mukodik. Azert ha valami fontos nekunk ugyan harcoljunk mar erte egy kicsit :) Aztan ha a mezon elbuknak kozosen akkor ugy lehet tovabbmenni h senkiven sem marad hianyerzet h nem probaltak meg mindent.

Amugy ha hasonlitgattad a mostani volt kapcsolatodat az elozohoz, akkor meg nem vagy tul azon a nagy szerelmen max esszel.

2016. ápr. 24. 12:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Elozo:

Kerdezo ugy kezdte: "Párommal nincs meg a kémia."

Attol meg persze erdemes megprobalni minden lehetoseget, de kell egy hataridot szabni, mert kulonben csak kinlodas lesz a vege, tudom mert nekunk a parommal evekig tartott ez az allapot. Biztosithatlak h tul vagyok az elozon es boldog vagyok h vegre megtalalta az igazit (a kovetkezo igazit). Kapcsolatunk legelejen hasonlitgattam kisse valoban, aztan mar nem. Most csak a kerdezo kedveert, hogy ertse: az uj nem lesz ugyanaz de nem lesz rosszabb sem. Viszont eltarthat egy darabig amig talalkoznak es lehet h addig tul kell esnie par rossz kapcsolaton is, de ezzel is csak tanulni es tapasxtalni fog, amit kesobb jol fog tudni hasznositani feltehetoleg. :)

2016. ápr. 24. 14:01
 15/15 anonim ***** válasza:
So-so.
2016. ápr. 24. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!