Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hódíthatnám meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódíthatnám meg?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nálam néhány évvel fiatalabb srácot,a közös baráti körnek köszönhetően. Nagyon sokat beszélgettünk,össze is barátkoztunk,de leginkább csak az ilyen bulikon láthattam,mert amikor kettesben akartam vele találkozni,valamiért sosem volt jó neki. Aztán egyik hétvégi buli alkalmával,mikor már kicsit részegek voltunk mindketten,elkezdett panaszkodni a tanulmányai miatt,hogy milyen nehéz most neki így vizsgák előtt,én meg megöleltem,a végén pedig lesmároltam. Azonnal ott hagyott engem,és az üzeneteimre sem válaszol facebook-on,én meg már nem tudom,mi tévő legyek. Nagyon hiányzik!

Talán elsiettem a dolgot? Vagy hol rontottam el?

32/F

2016. ápr. 18. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Heteró a srác? Akkor megvan a válasz.

De ha meleg, akkor is elsietted. Nem illik csak úgy random lesmárolni, akkor se, ha panaszkodik. Se nőt, se férfit. Főleg, ha nem kaptál erre bíztató jeleket.

2016. ápr. 18. 13:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Hmm,ez eddig eszembe se jutott...de ha hetero,akkor is megmondhatta volna legalább,aztán később még lehet változik...

Csak hát egyelőre reménytelen a helyzet.

2016. ápr. 18. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Heterókból nem lesznek csak úgy melegek.

Ha te meleg vagy, belőled se lesz egyik napról a másikra heteró.

2016. ápr. 18. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
32 évesen tudhatnád, hogy ez a reakció nem azt jelenti, hogy oda van érted. Nem? Ha akarna bármit is, el tudnád érni legalább. N32
2016. ápr. 18. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:
A hetero srácok megszokták, hogy a farok melyik végén van a helyük, és nem kívánkoznak a másik végére.
2016. ápr. 19. 12:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezt nem vágom. Ha heteró, miért hagyja az ölelést, a csókot?

Bár már simán jártam úgy, hogy flörtölt velem srác és heteró volt. Ha nem ír vissza semmire, miután megnézte, amit írtál, akkor ideje továbblépni.

2016. ápr. 19. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!