Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen hamar talált mást?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen hamar talált mást? Hogyan hódíthatnám vissza?

Figyelt kérdés

Megismertem egy csajt, nagyon megtetszett és márhónapok óta beszélünk. Gondoltam, mikor visszamegyünk a suliba, végre elhívom valahová.

Erre mit hallok? Randizgatni kezdett egy másik fiúval, állítólag már egy jó ideje. Beszéltem a csajjal, megkérdeztem, hogy mégis miért nem mondta el, hogy van neki más... Meg hogy el akartam hívni. Erre ő kiakadt, hogy nem fog éveket várni arra, hogy elhívjam, és hogy neki tetszettem, várta is hogy hívjam, de mivel nem hívtam, azt vette le a dologból, hogy nem jön be nekem... Így hát keresett mást. Igen könnyen talált is... Ennyi volt neki...

Most mit csináljak?

2015. dec. 31. 02:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, ez a hajó már elment. Ne csinálj semmit, főleg ha ilyen a csaj, keress mást
2015. dec. 31. 03:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van, mi a francért kellett volna várnia ki tudja meddig? Mást nem csinálhatsz, úgyhogy legalább tanulj belőle.
2015. dec. 31. 03:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy nőnek mindig van 2-3 "csak barát" talonban, jobb ha megtanulod. Amint meggyengül a kapcsolat, vagy megürül a hely, automatikusan előlép az egyik "csak jóbarát". Ha pedig tényleg nem lenne, percek alatt akad más. A nők ilyenek, nem sok szinglit látsz.
2015. dec. 31. 07:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

HÓNAPOKIG!!! várt a kérdezőre. Arra se volt képes hogy randira hívja. Ha nem akad ki hogy a csajnak van valakije, most se szól, hogy tetszik neki. További hónapokig töketlenkedik.

NEM a csaj a hibás.

A kérdező egy igazi tökelten lúzer.

Vonja le a tanulságot és lépjen tovább.

2015. dec. 31. 07:25
 5/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Hú az de rossz!!! Egyszer jártam én is így, ez nagyon kellemetlen, de ilyenkor már nincs visszaút, max. tartalék leszel. Keress mást, jobban jársz. Amúgy nem értem miért vártál hónapokig erre, másrészt meg miért akadsz ki rajta?
2015. dec. 31. 07:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban, mint a másik srác! Ha sem ővele, sem más jóképű pasival nem találkozott volna, évekig is várt volna rád.
2015. dec. 31. 08:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha még csak randizgatnak, akkor van esélyed.
2015. dec. 31. 08:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A csaj hónapokig levelezett veled, figyelt RÁD, várt RÁD, várta, hogy TE elhívd, de te csak akkor hívtad volna el, amikor visszamentek a suliba. Mikor, január 5? halkan mondom, az kaácsony UTÁN van.

Szerintem még akkor sem lett volna barátságod, de mindegy...

És a csajok nem szeretik a karácsonyt szinglikánt tölteni.

Tanúság a jövőre nézve: ha lesz még az életben VALAHA olyan, aki karácsonyig vár rád, azt hívd el előtte.

Mert elég mosolyogva, szépen felöltözve elmenni 20 percre sétálni a parkba, és úgy megy haza, hogy felszedték.

2015. dec. 31. 11:08
 9/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Utolsó hozzászólónak igaza van. Hónapokig vár rád a csaj és nem lépsz, akkor ott annak annyi, azt már hiába bánod. Tudom marha rossz érzés, átéltem egyszer ilyet. A másik meg hogy arra várni, hogy azzal a pasival szakítson miattad, hát az baromság,megmondta neked a csaj, hogy így jártál, nekem ez egyértelműnek tűnik.
2015. dec. 31. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!