Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen hamar talált mást? Hogyan hódíthatnám vissza?
Megismertem egy csajt, nagyon megtetszett és márhónapok óta beszélünk. Gondoltam, mikor visszamegyünk a suliba, végre elhívom valahová.
Erre mit hallok? Randizgatni kezdett egy másik fiúval, állítólag már egy jó ideje. Beszéltem a csajjal, megkérdeztem, hogy mégis miért nem mondta el, hogy van neki más... Meg hogy el akartam hívni. Erre ő kiakadt, hogy nem fog éveket várni arra, hogy elhívjam, és hogy neki tetszettem, várta is hogy hívjam, de mivel nem hívtam, azt vette le a dologból, hogy nem jön be nekem... Így hát keresett mást. Igen könnyen talált is... Ennyi volt neki...
Most mit csináljak?
HÓNAPOKIG!!! várt a kérdezőre. Arra se volt képes hogy randira hívja. Ha nem akad ki hogy a csajnak van valakije, most se szól, hogy tetszik neki. További hónapokig töketlenkedik.
NEM a csaj a hibás.
A kérdező egy igazi tökelten lúzer.
Vonja le a tanulságot és lépjen tovább.
A csaj hónapokig levelezett veled, figyelt RÁD, várt RÁD, várta, hogy TE elhívd, de te csak akkor hívtad volna el, amikor visszamentek a suliba. Mikor, január 5? halkan mondom, az kaácsony UTÁN van.
Szerintem még akkor sem lett volna barátságod, de mindegy...
És a csajok nem szeretik a karácsonyt szinglikánt tölteni.
Tanúság a jövőre nézve: ha lesz még az életben VALAHA olyan, aki karácsonyig vár rád, azt hívd el előtte.
Mert elég mosolyogva, szépen felöltözve elmenni 20 percre sétálni a parkba, és úgy megy haza, hogy felszedték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!