Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódíthatnám vissza az ex barátomat?
19 évesek vagyunk, 2 hónapja véget ért a kapcsolatunk ami több, mint egy évig tartott. Viszont szerintem egyikünk se tudta igazán lezárni. Nekem nem az első komoly kapcsolatom volt, neki viszont igen. Elég makacs a fiú, ezért úgy éreztem nekem kell hajtani és igazából bűnösnek éreztem magam a szakítás miatt is. Többször próbálkoztam, de hiába.
Viszont vannak szerintem jelek amik arra utalnak, hogy ő se zárta még le teljesen. A nővére a legjobb barátnőm, tőle is rendszeresen érdeklődött. Másik barátnőmmel is beszélt, neki is azt mondta, hogy szeret, csak már mindenki tudja, hogy külön vagyunk. (Büszkeség...) Viszont vannak kis rejtett jelek is. Haverjával elment pár napra nyaralni, viszont csak egy lánnyal csókolózott, semmi komoly nem volt. Amikor hazajött nővérének egyből elújságolta, tudta, hogy egyből tudni fogom.:D Facebookon nem vagyunk már ismerősök, de észrevettem, hogy a profilképei között ott vannak a közösek, de csak lerejtve. Lehet azt hiszi csak ő látja, de mivel meg vagyok jelölve rajtuk, így mutatja nekem is. Ha más fiúval meglát, aki szimplán csak barát látszik rajta, hogy féltékeny, más is észrevette. Ez csak néhány jel.Szerintem ha már nem szeretne, nem akarna semmit nem így viselkedne, esetleg már lenne is barátnője, viszont nem beszél sok lánnyal.
Szeretném őt visszaszerezni, de hogyan tehetném? Persze nő vagyok, szeretném elhitetni vele, hogy nem érdekel, neki kéne hajtania. Csak valami kis löketet kéne adni, viszont ötletem sincs hogyan kéne csinálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!