Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejölhetem facebookon a volt barátomat?
Fél éve szakítottam a barátommal és levettem facebookról.
Szeretném újra látni őt, hogy mi van vele hogyan éli az életét, nem akarok tőle semmit
de kiváncsi vagyok rá-
Szerintem se...
Egyébként sosem értettem,hogy mi a jó ebben a jelölgetéses dologban...Főleg exeknél.
Jobban fogod érzeni magad ettől?
Komolyan mondom jobb is,hogy már évek óta nem használok féészbukot.
Az összes ember akit szerettem fontos szerepet töltött be az életemben, és nagyon kevés kivételtől eltekintve ma is szeretem őket, csak már nem úgy, ahogy akkor.
Pont ezért, szerintem nem bűnt tartani velük a kapcsolatot, de mérlegeld azt is, hogy:
- Te már túl vagy rajta. Biztos, hogy Ő is rajtad? (még akkor is jó kérdés, ha azt gondolod, hogy van valakije).
Ha kedveled, akkor nem akarod megkínozni azzal, hogy ezt újrakezdésnek gondolja, hogy lássa, hogy milyen boldog vagy az új pároddal (ha van). Lehet, hogy neki még jót tesz a távolság.
- Gondolj a jelenlegi párodra is, gondot okozhat, ha egyszer csak azt látja, hogy hopp, megjelent az ex az ismerősök között.
Szerintem még várj vele ez még elég korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!