Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szóltok? Együtt vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok? Együtt vagyok egy olyan pasival akinek van egy 8 éves gyereke, és emiatt tartania kell a kapcsolatot a volt feleségével. A nő mindig elújságolja, h mi van a gyerekkel stb. csak nekem szokatlan? Többit lentebb.

Figyelt kérdés
Nekem még nincs, gyerekem szóval beszéltük, h én majd szeretnék. A nő már szeretne engem megismerni, mutatott neki fotókat rólam... Ti együtt lennétek, így egy pasival?
2016. ápr. 18. 20:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Ez normális. Páromnak is van egy 10 éves lánya, miért ne tartaná a kapcsolatot a volt feleségével. Az se tabu, hogy ismerhet-e engem. Annyi a különbség, hogy én úgyse akarok saját gyereket, de ő se, szóval nálunk jól jött ki, hogy neki már van.
2016. ápr. 18. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:

nálunk is normális. már nagyobb a gyermekem, nem állandó a kapcsolat, de régen elég gyakori volt, és most is ha kell valamiben segíteni (pl állatorvoshoz elvinni a házijukat) akkor gond nélkül megkérnek, hogy segítsek, és időegyeztetéssel megoldjuk.

egy exem ezt nem tudta elfogadni, állandó feszültség volt belőle, szakítottunk is.

nagyon szélsőséges eset is lehetséges: már csak azért is érdekli, hogy te milyen vagy, és azért is akar jó kapcsolatot ápolni, mert, ha esetleg vele valami történne, és nem tudná tovább nevelni a gyerekét, akkor biztos szeretne benne lenni, hogy te is jó anyja leszel.... hisz az apja után te leszel remélhetőleg a következő családtagja...

2016. ápr. 19. 09:46
 13/15 anonim ***** válasza:

# 12: Ilyen nálunk is volt nemrég, hogy az exem a környéken járt, megkértem, hogy dobjon el az állatorvoshoz. Szó nélkül segített.

A váláskor voltak ugyan indulatok (nyilván azért váltunk, mert rossz volt a kapcsolat), de ezeket már sikerült feldolgozni, és azóta teljesen normális, együttműködő a viszonyunk. Ez így mindenkinek a legjobb, különösen a gyerekünknek. Tény, hogy a gyerek örökre összeköt minket valamilyen szinten, kitörölhetetlenül. Tehát részei maradunk egymás életének, de ezt lehet éretten, felnőtt módon kezelni. Én kb. úgy tudnám jellemezni a jelenlegi kapcsolatunk, mint amilyen kapcsolatban mondjuk a közelebbi rokonaimmal vagyok, akikkel rendszeresen tartom a kapcsolatot. Segítünk egymásnak, együttműködünk, de nem baráti a viszony, tehát nem szervezünk közös programokat, nem egymással vitatjuk meg a problémáiknak, örömeinket (kivéve a gyerekkel kapcsolatosakat, mert azt meg szoktuk beszélni).

2016. ápr. 19. 12:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem férne bele, nem tudnám elviselni hogy nem velem éli át először a gyerekvállalást, és tartja emiatt az exével a kapcsolatot, plusz a megosztott karácsony, ünnepek stb, stb. Röviden, nem nem kezdenék soha ilyen pasival, nálam kizáró ok.
2016. ápr. 19. 18:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Koràbban én is így vélekedtem, h olyan pasival nem foglalkozok akinek gyereke van. Vhogy ez most màs! vagy én fogom fel másképpen a dolgokat, érettebben.
2016. ápr. 19. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!