Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érti azt mindenki ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érti azt mindenki ha az elvált páromar említem, h én vagyok a Rib. , elcsábítottam. Pedig boldogan élt a feleségével és a fiával?

Figyelt kérdés
3éve a feleség adta be a vállópert. Már előtte is voltak zűzök. Csajos buli hajnalig... Elváltak. A papíron szerepel, h míg az asszony nem tud venni házat, addig a férj 1/1 tulajdonában lakik a gyerekkel. Annyi változott vállás óta, h külön kasszán voltak. Apa fizette a gyerektartást. A viszony hol jobb volt, hol rosszabb. Mi megismerkedtünk, megkérte a volt feleséget, költözzön át a saját házába-a közvetlen szomszédba, amit 1,5éve újít fel. Na ahogy meglátott, én vagyok a Rib... Tönkre tettem a családot. Hipp-hopp neki is lett...
2015. okt. 14. 08:08
 1/6 anonim ***** válasza:
pff...
2015. okt. 14. 08:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ez az elvált férfit szerető nők sorsa. Én is hasonló cipőben járok, 4 évvel a megismerkedésünk előtt váltak, de sokan azt hiszik, hogy én voltam az oka...mellesleg az ex ment félre. Volt, aki konkrétan megkérdezte, hogy milyen érzés, hogy szétszedtem egy családot. Ilyenkor pedig hiába mondom, hogy közöm nem volt a dologhoz, sőt, az ex már férjhez ment, és szült is. Ilyenek az emberek...
2015. okt. 14. 08:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Hülyékkel nem kell foglalkozni. Ti tudjátok, hogy volt, elég is az.
2015. okt. 14. 08:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon bánt. Falun élünk. Jah és most kezdett dolgozni a helyi abc-ben. Ez az egy nagyobb bolt van. És még nekem kellemetlen
2015. okt. 14. 10:11
 5/6 Missi_Key ***** válasza:
Szard le..a falusiak meghalnak az unalomtól ha nincs pletyka ugyhogy generalnak.....ha köll ha nem köll
2015. okt. 14. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:
hát igen sajnos a falu ilyen, meg a falusiak. A városban is élnek csökött agyú emberek, csak azok lesz arják a többit. Falun meg megy a pletyi, és ugye sokkal érdekesebb, ha ri bancnak tartanak, mint az igazság. Ja meg ugye szegény elvált nő, ő meg biztos úgy adja el magát, mintha kisemmizett szent lenne.
2015. okt. 14. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!