Mi lehet a tesóm feleségével? Most született a harmadik gyermekük és nem akar velük tovább foglalkozni.
11 napos a legkisebb és közölte, hogy neki elege van, idegesítik a gyerekek és csodálja, hogy eddig hogy bírta ki velük. Azt mondja, hogy még élni szeretne és nem akarja, hogy minden csak a gyerekekről szóljon.
Lehet ez szülés utáni depresszió (nem tűnik depressziósnak)? Teljesen kifordult magából. Rá sem ismerünk. Állandóan a barátnőivel cseverészik, elmászkál, éjszaka jár haza, ha egyáltalán haza jön...
Erősen kétlem, hogy 11 nappal a szülés után bulizik, meg máshol alszik!
Egyébként lehet depresszió. Beszélgessetek vele!
Nőgyógyásznál már volt még mikor a kórházban volt, mert gyógyszert kért a teje elapasztására (egyiküket sem szoptatta). A lelete szerint minden rendben van, a 6 hetes kontrollra kell visszamennie.
A pszichológus gondolatát is elutasítja szerinte csak a szabadság hiányzik neki.
Eddig is volt pihenésre ideje.
Szomszédos házban lakunk, nekem 6 hónapos a legkisebb, itthon vagyok velük. A tesóm apasági szabin van, de most a hivatalos ügyek miatt rohangál (elírták a kicsi nevét, hibásan kapta meg a lakcímkártyát és a születésit , pl. ez sem tűnt fel az anyjának).
Én 36 éves vagyok, bár nem igazán értem, ez miért fontos.
Igen, akarta a gyerekeket, igaz, hogy kislányt, de nekik is mindhárom fiú lett. Ezért bekattanhat ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!