Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy hónapja járunk a barátomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónapja járunk a barátommal. Megkérdezzem tőle?

Figyelt kérdés
...hogy szeret-e?
2016. ápr. 17. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Ez a kérdés tuti ott van a 10 legjobb kérdés között, amivel egy férfit a halálba lehet idegelni
2016. ápr. 17. 19:11
 2/10 anonim ***** válasza:
ne :)
2016. ápr. 17. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Eszedbe ne jusson,hacsak nem a szakítás a célod.
2016. ápr. 17. 19:14
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Ha kérdezni kell és nem érzed, az gáz. Egy hónap még nem olyan sok idő, majd kialakul.
2016. ápr. 17. 19:16
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

Egyébként a "szeretsz?" kérdést a legjobb azzal felvezetni, hogy "ugye nem túl kicsi a mellem / nagy a fenekem / túl barna a hajam?"

Ez nagyon meg tudja alapozni a beszélgetést, ami után lehet robbantani a szeretsz-e bombát...

2016. ápr. 17. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:
36%
Ha mindenképpen meg akarod ezt kérdezni, akkor bújtasd más köntösbe. Például kérdezd azt, hogy "mit érzel irántam? mit gondolsz erről a kapcsolatról? mennyire veszed komolyan?"
2016. ápr. 17. 20:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha még egyszer sem mondta, akkor ilyen nem lehet kérdezni. Azért nem, mert erre csak igennel lehet felelni. Szóval a kérdés után sem tudod meg, így mi van. Annyit érsz csak el, hogy nem hagyod, hogy benne alakuljon ki, hogy mi van.

Ha már sokszor mondta az ember a másiknak, akkor lehet játékosan már. Akkor ha azt kérdezem szeretsz, akkor az azt jelenti, hogy szeretlek.

2016. ápr. 18. 16:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én vagyok lemaradva, de ha már jártok, akkor nem lenne alap, hogy szeretitek egymást? Vagy különben mitől számít kapcsolatnak?
2016. ápr. 18. 16:52
 9/10 anonim ***** válasza:
előző: azért a vonzalomnak sok fokozata, mélysége lehet.
2016. ápr. 18. 17:42
 10/10 anonim ***** válasza:

# 9/9

Igen. És amíg csak vonzalom van, nem szerelem, azt hívjuk ismerkedős-randizós fázisnak, nem? Nem kötekszem, esküszöm nem értem, hogy sokan miért csinálják egyszerre az ismerkedést meg a "kapcsolatot" :D

2016. ápr. 18. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!