Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, mit vegyek neki Valentin napra?
Azaz igazság hogy vettem egy kicsi szív alakú párnát, az elég szerintetek?
Édesanyám azt mondta hogy elég ez, mert tőle nem kaptam semmit... karira se.
A karácsonyt is eltuloztam elég nagy összegben vásároltam, és akkor voltunk 2 hetesek. Most nem fog meglepődni?
Csak úgy mellékesen, de egy pasi szerintem, nem fog örülni egy giccses szív alakú párnának. Azt inkább a csajok szokták kapni a pasiktól.
Pasinak inkább pasis ajándékot kéne venni, pl. ha látsz valami piát, amit így Valentin-napra hirdetnek akkor azt.
Ezt neked kell eldöntened nem nekem. Én tuti, hogy a pasimnak nem vennék szív alakú párnát, mert ismerem és tudom, hogy neki nem tetszene. Én már kaptam tőle ilyet születésnapomra.
De kérdezz rá néhány férfi ismerősödnél, hogy egy ilyen ajándéknak örülnének-e. De ez egyénfüggő is lehet. Lehet, hogy mégis tetszeni fog neki, de lehet, hogy nem. Ezt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!