Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne kérdezze, hogy ha lefeküdtem a barátommal? 18L
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm mindig megérdi, hogy ha találkozunk. Nem szeretek hazudni, de el se szeretném mondani, mivel ez a dolog csak rám és a barátomra tartozik. De durván se szeretnék válaszolni neki (pl. Semmi közöd). Eddig hazudtam, azt mondtam, hogy még szűz vagyok, és már jött az olyan kérdésekkel, hogy "Le szeretnél vele feküdni", "Ő veled?", "Hogyan tervezed az első alkalmat?". Próbáltm néha terelni a témát, de hirtelen eszébe jutott és megkérdezte.2016. febr. 4. 10:53
1/8 anonim válasza:
Hát pedig jó lenne, ha visszautasítanád. Ezek a kérdések... durván turkál a magánéletedben. Észre sem veszed, hogy milyen tolakodó? Ennyi erővel te is mondhatnád, hogy bocs, magánügy.
2/8 anonim válasza:
És mi van ha megmondod neki, hogy bocsi, nekem nem kényelmes/nem szeretnék ilyen dolgokról beszélni? Nálam mondjuk ez természetes dolog, hogy ilyeneket is megbeszélünk a legjobb barátnőmmel, de ha te kényelmetlenül érzed magad, akkor mért nem mondod ezt neki?
Amúgy én ezt nem érzem "turkálásnak más magánéletében". Nekem azért a legjobb barátnőm aki, mert mindent meg tudok vele beszélni.
3/8 anonim válasza:
Volt már nagyon indiszkrét ismerősöm, egyszer mikor beleütötte az orrát ilyen privát jellegű dologba, annyit mondtam neki, hogy ez az én dolgom, megsértődött, de nem érdekel.
4/8 anonim válasza:
Hozzál össze vele. Majd én befogom a száját:D
5/8 anonim válasza:
Akkor csak finoman mondd meg neki, hogy a legjobb barátnöm vagy nem a szexpartnerem, ne akarj a pi-ámban turkálni!
6/8 anonim válasza:
Szerintem egy legjobb barátnőnek ennyit simán el lehet mondani, nem értem, mi ebben akkora titok. Nyilván ha már mindenféle részletekre kérdezne, hogy hogyan és hányszor és miért és mikor, stb.. Akkor el lehetne küldeni a fenébe.
7/8 anonim válasza:
"Bocsi, de nem rád tartozik. Nem fogok erről beszélni se veled, se mással."
8/8 anonim válasza:
Ha nem akarod elmondani, ne tedd. Utasítsd vissza, ha értelmes észreveszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!