Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyának, hogy lefeküdtem a barátommal? 14l
Elmondjam egyáltalán?
14 éves vagyok, 2 éve van barátom, ő 16 . Tisztában vagyok vele, hogy a társadalom ezt elítéli, és azzal is, hogy itt 90%ban csak "neked még tanulni kéne, nem dugni", típusú válaszokat várhatok, de bízom abban a 10%ban.
Természetesen védekeztünk, semmi baja sincsen egyikőnknek sem, tájékozódtunk előtte, nem csak úgy nekiálltunk, mert mért ne?
Egyébként annyit a tanulásról, a félreértéseket elkerülvén, hogy ugyan nem vagyok kitűnő tanuló, van két négyesem (kémia,földrajz), higgyétek el a barátom mellett is belefér a hétköznapjaimba a tanulás, a sport, és még sok egyéb más is. Nem bántam meg, újra megtenném, úgyhogy ezzel kapcsolatban nem is kérek lecseszést/kioktatást.
Szóval visszatérve a kérdésre, hogyan mondjam ezt el anyának? Elmondjam egyáltalán? Igazából nem érzem annyira szükségét hogy megosszam vele, de sosem adott rá okot hogy ne legyek vele őszinte..ezen kívül ha mástól tudja meg (nem szándékozzuk világgá kürtölni, ez a kettőnk dolga, de történnek balesetek/véletlenek), az biztosan nagyon fájna neki. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!