Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a legjobb barátommal osztálykiránduláson. Mi a francot csináljunk?
Lassan 3 éve vagyunk legjobb barátok, ő kezdettől fogva többet érez irántam, ezt elég hamar közölte velem, de én soha nem akartam többet. Ezen a kiránduláson valami történt, már az elejétől kezdve "össze voltunk ragadva", el sem engedtük egymást egy másodpercre sem. Aztán este valahogy egy ágyban kötöttünk ki, pedig semmi nem történt, úgy értem nem voltunk részegek vagy valami. Bár nem volt egy romantikus, összebújós együttlét, konkrétan egy gyors d.ugás volt, és ennyi, csak úgy egymásnak estünk.
Másnap meg azóta viszont ugyanolyan a kapcsolatunk, mint volt, azonkívül, hogy nem szexelünk. Konkrétan mint egy szerelmespár, csókot, szexet kivéve.
Nem tudom mi legyen, nem oké ez így. Mit tegyek, tegyünk? Lehet hogy kialakulhat ebből komolyabb, vagy csak az "összezárt helyzet" hozta ezt ki belőlünk?
17L, 18F
Az ilyen történeteket olvasva olyan ba_szhatnékom lesz... XD
f
Te tudod, mit érzel, mit akarsz, de ha nem, majd kialakul. Fiatalok vagytok, de már nem apró gyermekek. Élvezzétek az életet! :) (Persze biztonságosan meg minden.)
S ha komolyan összejöttök, az tök jó, barátok vagytok rég, jobban megértetitek egymást, mintha csak jött volna a rózsaszín köd vagy az, ami szokott indokolatlan esetben 2 idegen között, akik később rájönnek, hogy nem is tetszik nekik a másik, ha józanul nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!