Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnéd a férjednek, hogy a házas nála 10 évvel fiatalabb nők, akik semmivel se jobbak nálad se kinézetre, se emberileg rámásztak és ő nem tudta elutasítani őket?
Nagyon is igaza van a hozzászólóknak,ahogy olvastam.
A férj kamuzik.De a szeretőt se kell félteni.
Én kiegészíteném a saját tapasztalatommal.
A férjem félrelépett 6 éve, 23 év házasság után.megtudtam, tagadott először, majd beismerte.DE nem mondta, hogy a nő mászott rá.Viszont a nőnek régen tetszett már, és sűrűn lejűrkált beszélgetni hozzá a munkahelyére.Először az élettársával,majd nélküle.Panaszkodott rá, a férjem vigasztalta, megtörtént,mert akkor mi is eléggé eltávolodtunk, egy háztoldás közepén voltunk.
A férjem kirúgtam, külön éltünk, de ezalatt átgondoltuk a házasságunkat, és adtunk még egy esélyt .Feltételem volt, hogy a nővel megszakítja a kapcsolatot.
Na itt kezdődött a nő elkeseredett bosszúhadjárata.Kavart, írkált, hazudozott,ő is kijátszotta a terhes,majd elvetélt lapot...nem jött be...
Majd terhes az élettársától,és még akkor is üzengetett, hogy a férjem nemcsak vele csalt...stb...akkor keményen leállítottam,azóta csend van.
Mi köszönjük, jól vagyunk, és NEM ,nem tette meg újból a férjem...
a nő viszont egy elmebeteg,aki azóta is fő a levében...
Férjem összeköltözést ígért egy munkatársnőjének, akit elszeretett az egyik beosztottjától. Ez az egyik azok közül, akiket a bolond nő felsorolt, mint szeretők sora.
A kérdés nem volt kamu :-( és hittem valóban a férjemnek. Csúnya baleset.
:(
Akkor igaz ezek szerint...
Es,mi lesz ezutan veletek?hogyan tovabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!