Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnéd a férjednek, hogy a házas nála 10 évvel fiatalabb nők, akik semmivel se jobbak nálad se kinézetre, se emberileg rámásztak és ő nem tudta elutasítani őket?
Oh, én elhinném neki, sőt, meg is bocsátanék, mert szegény elhanyagolva érezte magát, miközben rám hagyta a kölköket és még az anyám is meghalt, gondolom, a temetést is én intéztem, és nem jutott időm a "felnőtt gyerekemre". De elválnék, mert megcsalt, és főleg azért, mert képtelen megtartóztatni magát, és nem lehet rá számítani, az első problémánál cserben hagy ahelyett, hogy a támaszom lenne és megoldanánk a gondokat.
És azok után, hogy többször is megcsalt, amíg anyámat gyászoltam, én egy jó ügyvédet is keresnék, és mindent vinnék, amit törvényileg lehetséges. Nem vagyok egy bosszúszomjas nő, csaltak már meg, és vita nélkül, felszegett fejjel léptem ki a kapcsolatból, de vannak dolgok, amik kihozzák belőlem az állatot. A terhesen megcsalás is ide tartozik egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!