Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kislányos így ráírni egy srácra?
:D Van egy srác, aki tetszik. Tetovál, vannak kint rajzai, képei, munkái.
Évek óta foglalkoztat engem is, hogy tetováló legyek, vannak kint rajzaim facebookon, ám közel sem vagyok benne biztos, hogy az akarok lenni, csak sokat gondolkodom rajta.
Ha ráírnék, hogy érdeklődök a dolog iránt, megtudná-e mondani, mi kell hozzá, milyen végzettség, nehéz-e, stb, az gáz lenne? Amúgy tényleg tetszik a srác, és mivel más tetováló ismerősöm nincs, így információt is kapnék. Vagy így ne próbálkozzak?:D
Az isten rakjon már teherbe titeket, miért nem a tini kategóriába irkáltok ilyen hülyeségeket?
Attól, mert talán elmúltál 19 nem vagy felnőtt, amíg az agyi szinted nem fejlődik oda.
20 évesek vagyunk.
Hát udvariasan ráírnék, hogy ne haragudjon a zavarásért, láttam, hogy ő tetováló, és már régóta gondolkozom rajta, hogy ezt a szakmát válasszam, de természetesen mellette még sok más elképzelésem van, és mivel ő már jártas ebben, érdekelne, hogy milyen végzettség kellene hozzá, illetve, nagyon nehéznek tartja-e, mennyit gyakorolt rá, stb. Így adnám elő.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!