Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akar tőlem valamit? Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar tőlem valamit? Most akkor van remény?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy férfiba, elmondása szerint ez kölcsönös és ha nem tartaná soknak a köztünk lévő korkülönbséget már rég rám hajtott volna,de ő ezt nem tudja elfogadni, bele is törődtem. ( Ő vallott először az érzéseiről azonban ezt is hozzátette.)

Az elmúlt hetekben azonban egyre kedvesebb dolgokat mondd mint például hogy én egy olyan fajta nő vagyok aki a mosolyával le veszi a férfit a lábáról,őt biztosan, sose kapott senkitől hasonló figyelmet. Meg ilyenek.

Ma arcon simított és hozzátette "interneten bármikor láthatom a szép arcodat de nem ér fel a valósággal", majd búcsúkor arcon puszilt és magához húzott. Mikor mondtam neki hogy rúzsfoltos lett tőlem válaszolta:"Nem baj, legalább tudják velem vagy!"

Meggondolhatta magát?

2016. ápr. 5. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Úgy sejtem, nős férfiról beszélsz. Ha igen, akkor menekülj! Keress facért fickót, mert nem éri meg családot feldúlni. És kb. ugyanúgy lehet majd hozzád is hűtlen. Egy jó szexre mást is találsz... - valószínű csak arra kellesz neki

Ha viszont egyedülálló, akkor úgy tűnik, van esélyed.

2016. ápr. 7. 13:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem nős, nincs gyereke sem. Nem lennék olyan aki feldúl egy családot. Azonban az is elgondolkodtató hogy vajon miért van egyedül.
2016. ápr. 7. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Nos, ezt nem kell találgatnod... rengeteg oka lehet. Ha tényleg tetszik, vállalnod kell a kockázatot, a kérdést is akár. De ezek nélkül nincs kapcsolat.

Valóban tetszik? Szeretnéd őt társadnak? Neked kell tudni...

2016. ápr. 8. 06:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Én úgy látom, igen, van remény :D

szerintem nem is őt zavarja a korkülönbség, csak óvatos akart lenni, amikor előhozakodott a dologgal.

A korkülönbséggel két baj tud lenni: ő már nem akarna gyereket, te még igen, illetve ő siettetné, mikor neked még nem kéne. A másik az, hogy lehet, hogy 40 évesen megözvegyülsz... a fene tudja, van-e aki ezt nem vállalná be a szerelemért. Csak a legrealistábbak.

2016. ápr. 8. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!