Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "kell" érezni a szerelmet? Ti is így érzitek, mint én? (lent)
Általában csak élem az életem, csinálom a dolgaimat, majd jön egy pillanat, amikor erős szerelmet érzek a párom iránt. Ez persze nem csak egy pillanatig tart, hanem egy ideig.
Ti mikor, meddig érzitek hogy szerelmesek vagytok a másikba?
(nálunk fél éves kapcsolat van)
Tehát, nálam van vele ilyen "baráti" fázis, "szeretem" fázis, és "úúúgy szeretlek fázis".
De többnyire az első kettő. Ez baj?
A nagy szerelem érzés milyen hosszú nálatok? Hónapok? percek, órák?
Hát, ha több a "baráti fázis", mint a másik kettő, ráadásul fél éves kapcsolatban, az szerintem problémás... akkor érdemes lenne vhogy felpörgetni a kapcsolatot, közös programok, vagy csak tartalmas, minőségi együttlét, több beszélgetés, egymásra hangolódás... stb. De ez csak az én véleményem, az is lehet, hogy egyszerűen más a vérmérsékletünk, máshogy működünk. Összességében azt mondom, hogy ez akkor baj, ha Te annak érzed.
A "nagy szerelem érzés" nálam gyorsan jön gyorsan megy, olyan 1, max 2 hétig tart, aztán lenyugszom, jön a sima "szeretem-állapot". Mondjuk 2 havonta van ez, ha nagyon meg akarom határozni az időközöket (de ez nincs kőbe vésve).
Értem. Köszi.
Távkapcsolat. :(
Egy-két hetente találkozunk, és akkor pár napot (pl 2-3 napot) együtt vagyunk.
Én is hasonlóan vagyok, néha ez az "elvagyunk" annyira langyosnak érződik, hogy volt már, hogy eszembe jutott, hogy lehet jobbat tennék vele, ha nem is lennénk együtt, mert tuti nem szeretem annyira, mint ő engem, és ez így kitolás...
Aztán utána így valami "bekattan", ez eltűnik, én meg rajongva szerelmes vagyok, bújnék hozzá folyamatosan. Aztán máskor meg tök jó az egész, nem pörgök azon, hogy jajdeimádom, de nem is esek kétségbe, hogy ez gondot jelentene.
Hogy mitől váltakoznak ezek a hullámok, azt passzolom (szerintem simán közrejátszik a stressz, hogy mikor mennyit találkozunk, stb.), de azért megnyugtattatok, hogy nem vagyok vele egyedül. :)
(Egyébként másfél éve együtt.)
hú de jó, végre nem csak az az "x év után is az a normális ha pillangók gyomorgörcs meg mittudomén milyen szerelmes vagy és úszol a rózsaszín ködben" válaszok vannak.
4 és fél éve vagyok kapcsolatban, nálam abszolút rövid szakaszig tartanak az iylen heves állapotok. Sőt, az igazat bevallva, az főleg csak plátóiban volt így, de őszintén szólva, tudom, hogy az is csak addig, amíg plátói, utána kis idővel így is elmúlik ez a rajongás-szerű, felfokozott állapot.
Az emberek meg azt sulykolják, hogy ha nem csöpögsz a szerelemben akkor az rossz kapcsolat és nem is szereted meg ilyen hülyeségek. Pedig akkor nálam valami rosszul működik, mert az efféle vonzalmak, rózsaszín köd törvényszerűen tudom, hogy megszűnik nálam egy idő után, ha beteljesül. Lehet én rosszul működik, de attól még nálam ez így működik.
És igen, én így írnám le, ilyen szakaszokkal, az intenzitások váltják egymást, de elő előbukkan azért az intenzív résez is néha. Ha nincs éppen, akkor sem "nem szeretem" állapot van, hanem szeretem akkor is, csak nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!