Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is nagy árverések érzitek a szerelmet?
Figyelt kérdés
Minek,úgyis el fog múlni?utána meg jön a megszokás,közömböség.Még csak meg sem közelíti azt az érzést,vágyat mint megismertetése előtt 3 évet.Tisztában vagyok azzal hogy van kinél hamarabb van ki később érzi hogy már ez nem szerelem.De akor mire jó?2015. aug. 20. 17:12
1/5 anonim válasza:
Egy dugás és 3 nyelves csók először... másodszor... harmadszor... elkelt!
2/5 anonim válasza:
Ha valakinek ide jut a kapcsolata abban az a baj, hogy a szerelmen a pillangókon kívül nem is volt semmi más, és mivel azok a pillangók elszálltak így nem maradt semmi.
Többnyire marad bőven elé, de akinél semmi , noss annak csak annyi volt.
3/5 anonim válasza:
Elég baj, ha valaki így érez. Idővel az érzés jó esetben mélyebbé, stabilabbá, letisztultabbá válik.
4/5 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, amit a romantikus filmek 99%-ában mutatnak, az tényleg átverés.
5/5 anonim válasza:
Volt egy lány aki tetszett es a pillangok is megvoltak amikor a szemebe neztem majd kiugrott a szivem. Az a fura, hogy total ellentete annak szemelyisegre aki ugygondoltam kell nekem. Egyszeruen imadtam az aranyos panaszkodasait nyafogasat. Ahh mindent megtettem volna erte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!