Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érzitek magatokat miután szerelmet vallotok egy lánynak és ő visszautasítja?
Figyelt kérdés
én nem is attól félek, h visszautasít, hnem attól, hogy bizti fogom szégyellni magam a lány előtt mikor majd még találkozunk. Biztos elmondja majd a barátnőinek, jót fognak röhögni rajtam. Ilyen dolgok miatt nem merek szerelmet vallani. S már idegesítő, hogy mindig a lány kellett felhozza a témát.2009. júl. 2. 18:44
1/9 anonim válasza:
talán egyik legszarabb érzése. Majdnem olyan mintha elveszítenél valakit.
2/9 A kérdező kommentje:
de utána, hogy nézel a lány szemébe?
2009. júl. 2. 18:47
3/9 anonim válasza:
Vedd lazára figurát nem kell idegeskedni és a barátnőjével kiröhögnek rá se ránts és ne szégyelld magad van másik ezer lány akinél lehet hogy TE leszel a nyerő! Hajrá :)
4/9 anonim válasza:
2. válaszadó: mégannyit hogy télleg szar érzés de nem kell vele foglalkozni tereld el a gondolataid róla
5/9 anonim válasza:
Igazából nem jól ha épp téged utasítanak vissza. Ez semmiben sem jó érzés,de meg kell tanulni kezelni ezeket a helyzeteket. Legyél nyugodt és bátran néz a lány szemébe.Te megtetted amit szerettél volna. Ha úgy érzed, hogy már készen állsz a kimondására akkor mindenképp tedd meg. Így legalább a másiknak a tudomására hozod mit is érzel.
6/9 anonim válasza:
igy van több ezer csinos értelmes csaj van Magyarországon és egy visszautasítás miatt nem szabad csüggedni határozottnak kell maradni hiszen biztos akad olyan akinek te is tetszeni fogsz...hajrá!!!!!!!!4
7/9 anonim válasza:
Szerintem addig ne vallj neki szerelmet, amíg nem érzed, hogy Ő is akar tőled valamit, mert ha már biztos vagy benne, hogy bejössz neki, akkor nem fog visszautasítani.:)
Amúgy tényleg nagyon szar érzés.:(
8/9 anonim válasza:
Én csaj vagyok és én mondtam a srácnak előbb ,hogy "szeretlek".Mert tényleg szeretem.És azon a napon minden olyan tökéletes volt.Megcsókolt.Átölelt.Olyan boldog voltam,mint még soha.Nem akartam,hogy elmúljon a pillanat.Gyönyörű érzés volt a karjaiban lenni és érezni ahogy simogat a kezeivel...Még aznap délután mondta,hogy csak barátok legyünk,mert rossz hatással lenne rá,ha vele lennék...Azt hittem belehalok.Egész nap sírok,mert tudom ,hogy mi egymásnak vagyunk teremtve.Annyira jól érezzük magunkat...De ő inkább más véleményére hallgat,mint a szívére.Holnapután fogok vele találkozni,és remélem rájön,hogy borzalmas a másik nélkül...
9/9 anonim válasza:
Iszonyú szar, ezért nem is vallok sose szerelmet lánynak, megvárom, hogy ő mondja előbb, ha olyan a szitu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!