Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyűvérű lányok, mi motivál titeket?
Figyelt kérdés
Érdekelne miért mentek bele megcsalásokba,egyéjszakásokba,szexkapcsolatokba gyakori partnerváltásokba...? Vadászösztön hajt vagy önbizalomhiány,szeretetéhség,nmetudjátok kordában tartani a szexuális vágyaitokat? Az okok érdekelnének meg példák.2016. márc. 15. 09:28
2/8 anonim válasza:
Nem motiváció, csak gyengeség a rámenős pasik szexbetárgyalásaik előtt ...
3/8 VirágésBence válasza:
Az én legtöbb ilyen barátnőm (maximum 3 van szerencsére) azért ilyen, mert figyelemre vágynak, amit máshogy nem kapnak meg.
6/8 anonim válasza:
Tényleg figyelemre vágynak!Az egyik barátnőm ilyen.Ő azt mondta azért,mert ameddig tart az aktus addig érzi,hogy szeretik,grátszban odavannak érte.Sajnos eléggé rájár a rúd...Ő ezt így kompenzálja
7/8 A kérdező kommentje:
De biztos találnának olyan párt aki elfogadja,tiszteli úgy ahogy van gondolom. Szerintem ez jellemgyengeség kérdése inkább.Olyasmihez hasonlítanám ,mint az alkoholista...
2016. márc. 15. 12:18
8/8 anonim válasza:
az én egyik ilyen barátnőm szerintem csak szimplán szereti a szexet. ez az egyik ok.
őt emlékszem már általános 7.ben is nagyon érdekelte, hogy milyen lehet stb, ilyen könyveket olvasott, ami oké, mindenki kíváncsi, csak ez valahogy másabb volt. és egyéjszakásban is vesztette el.
aztán volt olyan pasi, akibe beleesett, és jó ideig összejártak.
húsz plusz éves, de rendes kapcsolata nem igazán volt.
csak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!