Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lépjek túl egy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl egy 20 évvel idősebb férfin, ha már megvan a tökéletes párom?

Figyelt kérdés

Szóval régóta majdnem 10éve,tartós párkapcsolatban élek. Mondhatni ő a tökéletes herceg minden nő rá vágyna és én szerencsésnek tudhatom h pont engem szeret,és mindent megtesz értem,megad nekem.

De van ez a másik férfi akivel eléggé összebonyoludtunk, tudom (fel birom fogni ésszel) h nem lehet köztünk semmi, de hogy felejhetném el.

Neki van családja,és állítólag minden szó nélkül képes lenne eldobni azt értem. A korkülönbség is elég sok, és szellemileg nem tudtunk úgy beszélgetni,olyan mélyen. Inkább sajnos csak a testiségen volt a hangsúly,hiába probáltuk, voltak alkalmak pedig rá. Viszont azt mondta ő is bármit megtenne értem csak éljek vele.

Nem vagyok tapasztalt,és ha kérhetném ne ítéljetek el.

Vagy most egy naiv lánynak gondoltok,aki bevesz mindenféle dumát?

25L

2016. márc. 14. 22:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Vannak pasik akik tenyleg elhagyjak a csaladjukat a szeretojukert, tehat ez nem valamifele varosi legenda, viszont annak a valoszinusege, hogy ezt megtenne erted, lassuk be eleg minimalis.

Masreszt, nem tudsz vele melyen beszelgetni, foleg szex a dolog, akkor meg mi ertelme lenne eldobni a fiudat ezert a pasiert?45 ev allati sok, most nem azt mondom, hogy oreg de en 33 evesen sem mennek el egy ennyi idos emberrel, mert a generacios kulonbseg oriasi, masreszt mashogy funkcional minden szinten mint egy nala fiatalabb.

Nem gondolom, hogy hosszu mely kapcsolat lenne meg akkor sem, ha elhagyna erted a csaladjat, max azt a verziot tudom elkepzelni, h ket het szex utan elmondja, h hat ize o meggondolta magat mert hianyoznak a gyerekei, es visszamegy a felesegehez, aki velhetoleg visszafogadja.

A pasidnak viszont a vilagon semmi oka arra, h visszafogadjon. Szoval barhonnan is nezzuk, latszolag neki van tobb vesztenivaloja, de ez csak a latszat es o ezt pontosan tudja:-)Amit velhetoleg nem tud az az, hogy ez egy mid life crisis a reszerol, az egesz az egojarol szol es hat igen, nagyon naiv vagy,de ezzel semmi baj nincs:-))

Sose felejtsd el az, hogy egy ennyi idos pasi a legritkabb esetben gindolja komolyan egy ennyi idos lannyal, viszomt o 5 ev mulva otven lesz:-))Lehet h a helyeben en is panikolnek:-))

Nem kell elfelejtened, csak zard le magadban.

2016. márc. 15. 00:43
 12/13 anonim ***** válasza:
57%

7es arra is példa milyen naivak és hűtlenek a nők! De egyikünk állítása sem igaz mert nem lehet általánosítani, ettől a hátamon is feláll a szőr.

Kérdező te vagy naiv , nem hagyna el érted senkit csak a tested kell neki pláne ha beszélgetni se tudtok. Viszont a számodra tökéletes pasi megérdemelne egy kis őszinteséget de úgysem fogja megkapni és ez elég szomorú. Ha magadban elfogadod h nincs értelme az idősebbel kavarni és erős vagy akkor megszakítod vele a kapcsolatot. Csak így tudod elfelejteni!

2016. márc. 15. 10:21
 13/13 anonim válasza:
Igen naiv vagy.Jobban jarna a baratod,ha kilepnel az eletebol.
2016. márc. 15. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!