Mit tegyek, ha a lelki társam, a tökéletes párom ennyivel idősebb nálam?
Én sem vagyok már tizenéves, tehát felnőtt nő vagyok. Megismertem egy férfit, aki az apám lehetne (mi több, még nála is idősebb 3 évvel - egészen pontosan 33 év van köztünk).
Nincs apakomplexusom, nincs nekem semmilyen bajom, ezért is aggaszt annyira az az érzés, hogy nem találkoztam még olyan férfival, akivel ennyire egy hullámhosszon lettünk volna, ennyire azonosak lettek volna a nézeteink, gondolkodásunk. Nem beszélnék szerelemről, mert ez a korkülönbség nekem is sok, de az biztos, hogy ha korban összeillenénk, őt szeretném férjemnek és a gyermekeim apjának.
Egyszerűen nem tudom mit kezdjek ezzel az egésszel. Úgy érzem rátaláltam a másik felemre, de nem lehetünk együtt, mert tulajdonképpen egy generációs különbség van köztünk. A szívem szakad meg, hogy nem akkortájt születtem, amikor ő.
Hogyan lehet ezt feldolgozni? Fel lehet-e egyáltalán dolgozni, hogy a lelki társaddal nem lehettek együtt?
Együtt lehetsz a lelkitársaddal, de ha szerelem nélkül megéri neked, akkor hajrá!
Egyébként honnan veszed, hogy nem vagy szerelems belé,amikor mindene tetszik neked?Talán mert nem égsz, nem mindenki ég, ha tetszik neki valaki.
Adj egy esélyt a kapcsolatnak, ha ennyire így érzed és ő is.
Ő is így érzi?
Max, kiderül, hogy még sem a lelki társad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!