Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl egy 20 évvel idősebb férfin, ha már megvan a tökéletes párom?
Szóval régóta majdnem 10éve,tartós párkapcsolatban élek. Mondhatni ő a tökéletes herceg minden nő rá vágyna és én szerencsésnek tudhatom h pont engem szeret,és mindent megtesz értem,megad nekem.
De van ez a másik férfi akivel eléggé összebonyoludtunk, tudom (fel birom fogni ésszel) h nem lehet köztünk semmi, de hogy felejhetném el.
Neki van családja,és állítólag minden szó nélkül képes lenne eldobni azt értem. A korkülönbség is elég sok, és szellemileg nem tudtunk úgy beszélgetni,olyan mélyen. Inkább sajnos csak a testiségen volt a hangsúly,hiába probáltuk, voltak alkalmak pedig rá. Viszont azt mondta ő is bármit megtenne értem csak éljek vele.
Nem vagyok tapasztalt,és ha kérhetném ne ítéljetek el.
Vagy most egy naiv lánynak gondoltok,aki bevesz mindenféle dumát?
25L
"Vagy most egy naiv lánynak gondoltok,aki bevesz mindenféle dumát?"
Így, ahogy mondod. Szó nélkül eldobna érted mindent, azonnal otthagyná a családját, csak veled lehessen.. Blabla, na persze. Minden nős pasi ezt mondja, aki gerincre vágna egy fiatalabb csajt. De előre megsúgom, nem hagyná el érted a családját.
De jól értem, hogy már lefeküdtetek? Magyarul már sikerült is félrekúrnotok? Mert akkor innen is szeretnék gratulálni, a gerinceteket pedig gyorsan keressétek meg!
Nem gondoljuk, tudjuk.
Felejtsd el, hogy te tökéletes kapcsolatban élsz, ugyanis akkor ilyenek meg sem fordulnànak a fejedben.
Jôhogy azt mondja, hogy otthagynà a csalàdjàt, de mi alapjàn?" Szellemileg nem tudunk beszélgetni, inkàbb csak testiségről szòlna"----> Ugye nem gondolod, hogy a puncikàdért eldobnà a csalàdjàt?
Te meg lépj ki a kapcsolatodbòl, mert 0% esély van rà, hogy nem mész valamikor félre, ha ezt a versenyzőt most el is hajtod.
25/L ...
Marha tökéletes herceged lehet, ha simán be tudott keverni egy harmadik fél.
25 évesen lehetne már annyi eszed, hogy nem dőlsz be annak, mikor egy nős pasi áradozik arról, h elhagyja miattad a családját! Mert elárulom, hogy nem fogja.
"szellemileg nem tudtunk úgy beszélgetni,olyan mélyen"
Magyarul azt hiszed eldobja a családját azért, mert az van a lábad között ami..? Ugyanis alapvető dolog egy kapcsolatban, hogy felek tudna beszélgetni egymással.
De igazán büszke lehetsz magadra, hogy félrekúrtál! Hagyd ott a pasidat, mert ha szeretnéd Őt, akkor nem b*asznál félre, Ő pedig megérdemli, hogy olyan lánnyal legyen, aki nem kacsintgat félre..
Szóval szexeltél párszor egy negyvenes pasival, akivel mást kb nem is tudnál csinálni?
Erre akarsz alapozni bármit is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!