Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyanokat, akik rosszkor találkoztak a nagy Ő-vel? Mi lett a történet vége?
Figyelt kérdés
pl. tul fiatalon, házasként, vagy vmi külső probléma beleszolt...stb.2016. márc. 12. 23:19
11/13 anonim válasza:
Igen,magamat.Sajnos a körülmények nem adottak,hogy együtt legyünk.
12/13 anonim válasza:
Aki külső probléma miatt ellöki magától a szerelmet, ami viszonzott, inkább él tovàbb a kényelmes, sivár házasságában, fél feladni a biztos rosszat egy jobbért, az megèrdemli. Nagyon sok ilyet ismerek, szánalmas, kiégett, kényelmes ember tîpusok ők, akik nem mernek elkezdeni élni, aztán egy nap sóhajtoznak majd a fotelban, és 100%,hogy elcseszik az életüket, ami hát nincs is, mert nem is élnek.
13/13 anonim válasza:
Én 20 Ő 30-2 gyerekes apa.... 5 évig naponta találkoztunk. Felőrölt az állapot. ... évekig sirattam. Közben született 3 csemetém, apuka átvert, kiraktam. Ő azóta hivatalosan is elvált. Megszakad a szívem utána... de elvi dolgokban eltávolodtunk. ... találkozni nem mernék vele, egyrészt a kémia megint csapdába csalna... másrészt nagyon lecsúsztam a szakítás után közel 15év alatt. 3 éve találkoztunk véletlenül az utcán. Szégyenlettem magam hogy úgy lát. Senki nem tud úgy felkavarni...pedig rendesen segített abban hogy Szét essek. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!