Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyanokat, akik rosszkor találkoztak a nagy Ő-vel? Mi lett a történet vége?
Figyelt kérdés
pl. tul fiatalon, házasként, vagy vmi külső probléma beleszolt...stb.2016. márc. 12. 23:19
1/13 anonim válasza:
Jah magamat. Mi volt a hiba? Túl korán született a másik fél, ráadásul bazi messze.
2/13 anonim válasza:
Nem találkoztunk rosszkor, csak rosszkor születtünk. 14 voltam ő 24 mikor először láttam. Ma már 29 39 a felállás. Mi lett a vége? Záros határidőn belül a végére járok :). Annyi félelmem van csak, hogy a korkülönbség miatt nem vesz majd komolyan. 29/f
3/13 anonim válasza:
#2-es vagyok Nem firtatom inkáb 1es, mert ha kiderül hogy egyről beszélünk, én tökön szúrom magam xD
4/13 anonim válasza:
Szerintem az hogy osszejovunk, a kozeljovoben:-))
5/13 anonim válasza:
Igazából nem értem, hogy lehet valaki nagy ő, ha nem passzol a dolog?
6/13 VirágésBence válasza:
Egy haverom összejött egy lánnyal 16 éves korában, nem működött a dolog, nem vették elég komolyan a doolgot, túl fiatalok voltak, most 29 évesen egy nagy házban várják a második babát egy 3 éves kislány mellé mint férj és feleség, nagyon boldogok és igazi mintapár.
7/13 A kérdező kommentje:
ugy, hogy ha mindenki a nagy ő-vel házasodna, nem válna el a házasok kétharmada.és ahogy irtam, nem a nem passzolás a probléma.
2016. márc. 13. 00:03
8/13 anonim válasza:
Igen, jo magamat... Nagyabol annyi a tortenet hogy gyrekorunk ota ismertuk egymast,,En sose figyeltem fel ra, O pedig meg ismerkedett a mostani felesegevel es fiatalon csaladott alpitott, O ma 27 en 25 nala 4 gyerek nalam is van 2. a vege az let hogy en mire ot eszre vettem neki 3 gereke volt.. halalossan bele szerettem,, evek ota nem tudom ki verni ot a fejmbol.Sajnos erre az en csaladi eletem sokszor ra ment.. tobb esetbe szurtuk ossze a levet annak ellener hogy o nos en pedig ferjnel vagyok. mindig csak titkos telefon beszelgetes facebook cseteles volt. D sose tortet koztunk meg 1 csok se. mert gyavak voltunk,,feltunk a kovetkezmenyektol. pedig szamomra o jelenti az egesz vilagot.ezt o tudja is De sajnos nekem sose lessz el erheto.. mindig is az en kis titkom marad,,Azota ki tudodott sok minden koztunk az o csaladjaba,, es ezert mar semmit sem tudok rola. tobbe nem lathatom em beszelhetek vele. es Borzalmssan hanyzik...24/L UK
9/13 anonim válasza:
Amikor az ember szerelmes, akkor azt hiszi minden szerelménél, hogy az illető a nagy ő. De nem az. Aztán amikor a házasságban is kihűlnek az érzelmek és feladják a felek, akkor ott sem a nagy ő volt utólag. Bezzeg az eljegyzéskor meg az esküvőn!
Az a nagy ő, akit az ember annak akar és küzd is érte.
10/13 anonim válasza:
8. as vagyok. el irtam 25/L UK :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!