Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítás, szerelem és történet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás, szerelem és történet vége?

Figyelt kérdés
Soha nem értettem mi a jó abban ,hogy van egy átlag pár nagyon jól megvannak stb stb. És egyszer csak az egyik fél úgy dönt hogy elválnak útjaik mert nincs ideje rá a tanulás mellett például. Tegyük fel együtt voltak 3-4-5 évet ,szakítanak majd úgy kezelik egymást mintha soha nem találkoztak volna. Ez miért jó egy embernek? Ennyi ideig szerették egymást közel voltak egymáshoz,örültek mindennek ami történt velük,szerelmesek voltak egymásba stb stb gondolom nem kell tovább írnom :D majd egyszer csak hipp hopp idegenek lesznek egymásnak soha többet nem beszélnek vagy az egyik fél ráír a másik meg nem fog válaszolni stb variációk. Mi a jó az embereknek ebben?

2013. márc. 30. 23:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Rendszerint az ilyen emberek hátterében van egy elbujt ember, aki az exkapcsolat gyengébb irányitható részét mozgatja, és neki érdekében áll, hogy a két régi ismerős sose beszéljen egymással, mert ha beszélne, akkor ez a háttér emberke nem tudna mesterkedni.
2013. márc. 30. 23:55
 2/10 anonim ***** válasza:
elsővel egyetértek, esetemben is ez volt
2013. márc. 31. 00:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Magyarul mondva ilyenkor az aki szakít valaki befolyásolja majd rábeszéli,hogy ne tartson kapcsolatot azzal akivel szakított ,jól értem :) ?
2013. márc. 31. 00:28
 4/10 anonim ***** válasza:

nagyjából igen.

a férfiak büszkeségből nem tartják a kapcsolatot az exel,főleg ha már egy új bika is beletette a farkát a nőbe,onnantól nem létezik.

a nőket meg letiltja az új manusza a régiről,ahogyan azt minden épeszű férfi teszi.

2013. márc. 31. 00:45
 5/10 A kérdező kommentje:
és ha például nincs senki a képben a volt barátnőnél akkor mitől zakkanhat meg :D ?
2013. márc. 31. 00:56
 6/10 A kérdező kommentje:
férfi részről megértem mert én sem tenném bele újra abba ahol már más is járt utánam :D
2013. márc. 31. 00:57
 7/10 anonim ***** válasza:

a kuncsorgás miatt gondolom.

de pl ha a manusznak nem sokkal szakítás után nője lesz,vagyis nővekedik a vonzalmi értéke,a csajnak meg nincs manusza,akkor meg a csaj fog kuncsorogni többnyire,de ha nem is kuncsorog,nyafogni fog a környezetének.

tehát vonzalmi érték,szociális hatalom érték függő a dolog.

2013. márc. 31. 00:59
 8/10 anonim ***** válasza:

mondjuk valamin annyira megsértődött, hogy azt várja hogy majd a pasi keresi, akkor is ha letiltotta meg ilyenek.

mondjuk jogos, mert akit annyira el akar érni valaki azt eléri bárhogy

a csajok egy jó része meg minden sz@ron megsértődik

lehet írni kellene neki valamit, amiről tudja a másik hogy azt tuti nem hagyja szó nélkül, és akkor újra beindulna a beszélgetés...

de akkor meg mi értelme, ha a pasi már rég túlvan az egészen, csak háborgatni a csaj lelkét (hiszen azt írtad, neki nincs senkije)

hagyni kell a bánatba ha nem hiányzik még beszélgetőpartnerként se, ha meg igen, akkor megkeresni és rákérdezni, mi baja

2013. márc. 31. 01:00
 9/10 anonim ***** válasza:

"férfi részről megértem mert én sem tenném bele újra abba ahol már más is járt utánam :D"

Mondd, téged nem zavar, hogy az érzelmi intelligenciád a béka s*gge alatt van...?

2013. márc. 31. 04:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem, én sem szeretnék puszipajtása lenni az exemnek szakitás után. Főleg ha csúnya szakítás volt, utána én elfelejtem azt is hogy a világon él!! Az emlékek még sokáig fájnak minek túráztassam magam még azzal is, hogy beszélünk, látom stb.. Nem.. Amig szeretem fájna látni, beszélni vele ezért szakitás után teljes hirzárlat van letiltottam mindenhonnan. Majd visszaengedem és beszélünk ha már túl vagyok rajta és csak a szépre emlékszem. Bár a mai napig egy szemétládának tartom az exemet de azért intelligens értelmes emberek módjára el tudunk csevegni ha szükséges. (többnyire udvariassági köröket futunk)
2013. márc. 31. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!