Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A "negatív kisugárzás" az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "negatív kisugárzás" az tulajdonképpen mi, és ha ezzel vádolnak, hogyan lehet megszűntetni/elrejteni?

Figyelt kérdés

Kérlek tartózkodjatok a "haha azt hogy csernobilban/paksi atomerőműben született hahahahahahah" vicceskedéseket. Nem vicces.

Engem gyakran találnak meg ezzel. Elméletileg ezért nem lehetek szerelmes, ezért nem nagyon lehet már senkim, ezért utál mindenki, ezért vagyok depresszív és melankólikus. És ez "nagyon rossz" elvileg. De mi is ez? Honnan ered, mit lehet tenni ellene? Addig is hogyan lehet elrejteni? Létezik-e hatásos gyógymód (az nem minősül annak hogy pofázzak valami olyan orvosnak aki végigalussza az egészet utána felír jó drága tablttákat amikért ő jó pénzt kaszál és ennyi)

#negatív kisugárzás #mindenki ezzel vádol #ezért utál mindenki #szar ember vagyok #smutzig orvosok
2016. márc. 2. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Elcsépelt és unalmas, de csak te tudsz ezen segíteni.

Mindig azt mondták rám, hogy ronda vagyok... így is nőttem fel, de! amióta dolgozni járok, más ruhákat hordok és jobb lábbal kelek fel, akkor megnéznek az emberek az utcán, megdícsérnek és még a munkahelyen is jobban teljeítek

Mondjuk sajnos még mindig többségében van azon napok száma, amikor legszívesebbeb lehánynám a tükörképem és akkor aznap mindenki eltávolodik tőlem.

Konkrét megoldás csak a mantrázás van, hogy jó vagyok, szép/helyes vagyok és menni fog. Se gyógyszer, se pszichológus, se szerelmi ráhatás nem segített.

2016. márc. 2. 23:53
 12/13 A kérdező kommentje:

Ez így nem... önámítás?

2016. márc. 2. 23:55
 13/13 anonim válasza:
100%

"senki se szereti a pesszimista embereket"-mondjál már nekem 1 embert aki nem az, olyat aki nem szól le mindent.

A munkahelyen is csak ez árad-minden és mindenki =szar

Mindent le kell szólni és mindenkit ki kell beszélni a háta mögött.És akkor legyél optimista és vigyorogjál mint a tejbe tök... akkor még hülyének is néznek az 100%

2020. ápr. 17. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!