Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit értetek az alatt, hogy egy ffi "negatív kisugárzású"?
jaj, te kis kötekedő :)
ffi = férfi
egyrészt lehet bűnöző kisugárzás :D de az ilyeneket messziről elkerülöm, de azt hiszem ez egy túlzás ..
nekem a negatív kisugárzás azt jelenti, hogy bunkó, lekezelő (pl mondok valamit ő meg úgy válaszol, mintha hülye lennék), lehet még unalmas, ráadásul amikor még az unalmat erőlteti, akkor még idegesítő is. esetleg még panaszkodó,túl morcos.. zárkózott
kb ennyi :) habár ez is mindenkinél szerintem különbözik valamilyen szinten.. szóval úgy vettem észre h vannak olyan lányok akiknek bejön a lekezelő stílus, de én ezt útálom a legjobban.
"deprssziós vilégnlzet, ok nélküli harag, keserűség, életfelfogás vagy latom rajta hogy utálja önmagát"
Yeee-ha a jó öreg Xeno bá' pont ilyen. :D
De ez még mindig jobb, mintha eljátszanám, hogy "ejdevidám" vagyok közben meg nem.
Tudjátok az a tipikus "HAHAHAHAHAHHA VICC VICC FAVICC HAHAHAHAHAHAH VICC VICC!!! HAHAHAHA!!!! VICC! Hahahaha. Vicc.....Vicc.....Haha...........vicc.....ha.ha.....lőjetek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!