Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ti mit értetek az alatt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mit értetek az alatt, hogy egy ffi "negatív kisugárzású"?

Figyelt kérdés
Azt, hogy gonosz, rideg, bűnöző hajlamú alaknak tűnik? Vagy még mit?

2013. márc. 1. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
hogy egy For Further Information "negatív kisugárzású"? Mit akar ez jelenteni?
2013. márc. 1. 16:15
 2/7 A kérdező kommentje:

jaj, te kis kötekedő :)

ffi = férfi

2013. márc. 1. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Hülyülést félre téve, nem azt jelenti, hanem azt, hogy rosszul érzed magad a közelében, nem szeretsz vele lenni, idegesít.
2013. márc. 1. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:
aki mindig nyafog, hogy ő milyen szerencsétlen, "ááá, nekem úgysem lesz barátnőm, ronda vagyok, sovány, alacsony"....brrrr
2013. márc. 1. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:

egyrészt lehet bűnöző kisugárzás :D de az ilyeneket messziről elkerülöm, de azt hiszem ez egy túlzás ..

nekem a negatív kisugárzás azt jelenti, hogy bunkó, lekezelő (pl mondok valamit ő meg úgy válaszol, mintha hülye lennék), lehet még unalmas, ráadásul amikor még az unalmat erőlteti, akkor még idegesítő is. esetleg még panaszkodó,túl morcos.. zárkózott

kb ennyi :) habár ez is mindenkinél szerintem különbözik valamilyen szinten.. szóval úgy vettem észre h vannak olyan lányok akiknek bejön a lekezelő stílus, de én ezt útálom a legjobban.

2013. márc. 1. 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Számomra azt jelenti hogy nem szeretek a közelébe lenni, ezt sok minden okozhatja, deprssziós vilégnlzet, ok nélküli harag, keserűség, életfelfogás vagy latom rajta hogy utálja önmagát
2013. márc. 1. 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:

"deprssziós vilégnlzet, ok nélküli harag, keserűség, életfelfogás vagy latom rajta hogy utálja önmagát"

Yeee-ha a jó öreg Xeno bá' pont ilyen. :D

De ez még mindig jobb, mintha eljátszanám, hogy "ejdevidám" vagyok közben meg nem.

Tudjátok az a tipikus "HAHAHAHAHAHHA VICC VICC FAVICC HAHAHAHAHAHAH VICC VICC!!! HAHAHAHA!!!! VICC! Hahahaha. Vicc.....Vicc.....Haha...........vicc.....ha.ha.....lőjetek le.

2013. márc. 1. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!