Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent egy nőtől, hogy: "Többet érzek irántad mint barát, de ez még nem szerelem! "?
Igen, kb. pont most fog eldőlni, hogy visszapottyansz, és barátzónába kerülsz, vagy őrületesen megkeféled, és belédesik.
27N
kettőt jelenthet:
- a haverjait a barátainak nevezi, és annál te több vagy, azaz barát.
- ne bízd el magad. lassíts.
én ezt a kettő üzenetet tudom kinézni a szavakból, nem azt írtam, szerintem mit csinálj.
lehet, hogy én teljesen máshogy működöm. szerintem tolakodás megkérdezni a másiktól, hogy mit érez. maximum én teszek vallomást, keresztbeteszem a két ujjam, és bízom a pozitív válaszban.
N
lehet, hogy kezdeményeznie érdemes, de a szavakból biztosan nem ez következik. ha valakinek azt mondom, nem vagyok bele szerelmes, akkor nem éppen csókolózásra csábítom valami fura tükörtechnikával.
az is lehet, hogy azt már észrevette, bejön neked külsőre, de azt még nem látja, belülről van-e bennetek közös. vagy ez a rész is érdekel-e téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!