Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy kövér vagyok zavarhatja?
Hess zsírdisznó! Biztos, hogy zavarja.
Annyira kövér vagy, hogy már a kérdésed olvasásától is én érzem magam dagadtabbnak. Csoda, hogy nem kapsz szívrohamot a gépeléstől is, hiszen több mint valószínű, 5-ször akkora billentyűzeted lehet mint egy normál méretű mert máshogyan nem tudnád rendesen lenyomni a billentyűket hájas ujjaiddal.
Inkább add el azt a repülő csészealjból származó fémet amiből a széked készült mert máshogyan biztosan kilapulna alattad. Akkor gazdag leszel és talán ki tudsz bérelni egy vak pasit, hogy egy hónapig legyen a barátod.
Sportolni pedig ne kezdj mert félő, hogy kimozdítod a bolygót a pályájáról, ha elkezdesz ugrálni.
sarcasm off.
Igen, àllandòan erre gondol szex közben. Tegnap mondta a szomszédomnak, ő meg nekem.
Nagyon kövér vagy!!!!
Ò 'he'!!!!:-):-):-):-)
Akkor inkább itt válaszolok az utolsó üzenetedre, hátha van még itt hasonló lány mit te.
Nem értjük és nem is fogjuk amíg rá nem jössz mi bajod a kérdéseddel.
De segítek akkor. Semmi értelme nincs. Egyedül te nem szereted magad, ezért nem hiszed el, hogy a barátod vonzónak tart. Az igazság az, hogy borzalmasan felszínes ember vagy és azt gondolod, hogy aki számodra megtestesíti a tökéletesen jó külsővel rendelkező embert, nem vonzódhat egy olyanhoz aki nem hasonlóan tökéletes pont azért mert magadból indulsz ki.
Ezért is írtam, hogy ostoba vagy amíg ezt meg nem érted. Valójában abban is kételkedem, hogy őszintén szereted a barátod mert, ha így lenne akkor sem fordulna meg ilyen a fejedben. Nem lehet, hogy te csak a testét látod, a "lelkét" nem?
Valamit variált a rendszer, szóval még egyszer, bocsi:
Én 163 centivel vagyok 60 kiló, és nem azért, de meglehetősen jó alakom van. Nyilván ez alkati kérdés is, de azért azt erősen túlzónak érzem, hogy te így nevezed magad kövérnek, amikor magasabb vagy nálam.
Ha nem mondja, sőt, rendszeresen szexeltek, veled van, megfogja a kezed az utcán, bemutat a barátainak, mint a csaját, és nem mint csak ismerőst, akkor szerintem nincs nagy baja a kinézeteddel.
Neked viszont van. Ha őszintén kövérnek érzed magad, kezdj el sportolni, az ártani nem árthat, de egyébként meg keress fel egy szakembert, mert az ilyen gondolatok vezetnek utána a nagyon kóros, egészségteln fogyásokig, amikbe aztán sokan bele is halnak (közismertebb nevén az anorexia nervosa nevű betegséghez, ami nyilván téged még nem érint, de azért jobb a legelején megfogni a problémát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!