Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ennyire hogy zavarhatja 4 év?
Magamról:19 éves fiú vagyok dolgozok, érett felfogású.
A lány 23 egyetemre jár albérletben lakik, munkatársam kb 4 hónapja.
Nos sokat beszélünk meg minden,probálkozok nála de, nem sok sikerrel. Zavarja a 4 év úgy gondolja (részben helyesen) azt mondja gyerek vagyok. A külsővel minden rendben 22 nek titulálnak/tituláltak melóhelyen, neki teljesen jó. Nem tudom felfogni hogy ennyire számít 4 év, azt mondja éljek gondolom bulizzak stb, hát az meg van. Szerintem az az oka hogy volt egy 3 éves kapcsolata a srác 16, ő 20. Márciusban lelépett azzal hogy élni akar. Éa bennm is csak a kudarcot látja... Mellesleg nem érdekel a korosztályom nincs egy normális csaj sem, ami meg akad az foglalt vagy "jobb" kell neki.Pedig sportos testem van és tudok ékezetet tenni telefonon. :D Azt mondja neki komoly kapcsolat kell, hát nekem is. De a 4 év mitt és a felfogásom miatt... hát nehéz eset. Nem tudom mit tehetnék mint valami fóbia a 4 számtól való félelem.Lehet japán a csaj :D (A japánok félnek a 4-es számtól mert a kiejtése hasonlit a haláléhoz 4=si,halál=shi.)
Ne erőltesd. Nem azt mondom,hogy add fel!
Csak sokszor akkor kezdesz el kelleni,amikor nem nyomulsz,nem erőlteted.
Csak 4 hónap. Ennyi idő alatt nem derülhet ki számára, mennyire vagy komoly.
Adj időt neki a kiismerésre!
Tudod. Lassú víz partot mos! :)
a 4est is shinek írják :) ugyanaz a két szó.
amúgy igen, ne szavakkal bizonygasd hanem tettekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!