Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire zavarhatja meg a parkapcsolatot/hazassagot, ha az egyik fel (jelen esetben feleseg/baratno) nem dolgozik es munkakereses tekinteteben nem is tesz meg mindent?
Felesegemnek 1 eve nincs munkaja. Eloszor,ahogy lenni szokott.. elvezte egy kis ideig, de 1-2 honap elteltevel mar jelentkeztek rajta a 'semmit teves' tunetei. Sok energiaja volt/van ezert alvaszavarai vannak, kedve joforman allandoan depressziv, testi tunetekre is szokott panaszkodni (leginkabb mellkasi jellegu) elvittem kivizsgaltatni, de szervi okot nem talaltak. Ennek ellenere megsem tesz meg mindent, nem erolteti az allaskeresest, inkabb belesupped a sajat szorongasaiba, illetve ezekre a tunetekre fogja, hogy adott napon eppen miert nem 'aktiv'. (Amig dolgozott sosem voltak ilyen panaszai)
Itthon ugyan megcsinal mindent, foz, mos, takarit, de en ugy latom, hogy ez abszolute nem eleg neki. Anyagi gondjaink ugyan nincsenek, en el tudom tartani a csaladot, de szemlatomast neki keves az "asszony elet". Akkor miert nem tesz ellene? Mit javasoltok, mit lehet ilyenkor csinalni, tanacsolni neki?
sajnos a legtöbb nő ilyen.
eszükbe sem jut,hogy kreatívan töltsék el a naplopó életet,pl edzéssel,önfejlesztéssel mint egy férfi,hanem bedepiznek otthon aztán a fő programjuk a pasi ba-sztatása meg az önsajnálat.
én ultimátumot adtam amikor meguntam.
hirtelen lett melója igen gyorsan és visszaváltozott.
Szoval nalatok is hasonlo volt a helyzet?
Neha mar azt erzem, nem megy mar sokaig es en is ultimatumot adok, leginkabb az o erdekeben.
Keptelen vagyok megerteni miert csodalkozik, hogy sz.rul van, ha nem csinal semmit? Se ellene, se ugy egyebkent...Szeretem a felesegem, de nalam ez nem azt jelenti, h tetlenul el akarok neki nezni mindent, amivel sajat magat is hatraltatja az eletbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!