Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézitek a másik embert az utcán? Nem gondoljátok hogy ez zavarhatja az illetőt?
én átlagosan öltözök fel nem rakok ki semmit akkor is megnéznek vagy néznek és szerintem ez zavaró mit szólnátok ha belebámulnák az arcotokba? nem zavarna?
(és a testalkatom is átlagos)
Mert az ember alapjáraton úgy van kódolva, hogy ami felkelti a figyelmét, arra ránéz, esetleg hosszabb ideig is nézi.
Mert pl: - amit lát, tetszik neki, emiatt szívesen nézegeti tovább. Legyen szó akármiről vagy akárkiről.
- amit lát, nem tetszik neki, egyenesen csúnya, bizarr, vagy éppen nem tudja hová tenni, értelmezni, szóval tovább nézi. Van a mi már annyira csúnya az embernek, hogy azért nézi sokáig, mert csúnya, idétlen, stb.
Ez a valós két ok, ami miatt az ember hajlamos nézni. :D Ezt azt hiszem kortól függetlenül kijelenthetem.
25N
Nem, én alapjáraton írtam amit írtam, nem személyeskedve. :) Ergo ha rád néznek, annak oka van, valamit látnak rajtad, ami megfogja a tekintetüket, és rajtad ragad a szemük... Így értettem én ezt... Két példa:
Egy példa pl a pozitívra: mentem a járdán, jött velem szemben 2 pasi. Amelyik közelebb volt hozzám, jó mélyen a szemembe nézett, ahogy elsétáltak mellettem. Pár lépés után csak annyit hallottam, hogy mondta a másiknak, hogy láttad a csaj szemét? Tök szép volt... Na ő pl ezért nézett bele az arcomba kb fél méterről.. :D Ezt én úgy fogtam fel, hogy egy pozitív bók, ami bár nem szemtől szemben mondták, de jól esett, és feldobta a napom.
Negatív példa: egy kisebb balesetben kiszakadt a lábam szárán a nadrágom. Ahogy bicegtem haza, minden második ember nézte a kb 2-3 cm hosszúságú hasadást a nadrágomon. Alig vártam hogy hazaérjek, nem volt éppen kellemes.. Na ott pl ezért ragadt rajtam a szemük, mert gáz volt... :D
5ös voltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!