Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy párból egyik sem mondja el a másiknak, hogy szerelmes belé, mert fél, hogy a másik nem így érez?
8 hónapja vagyunk együtt a barátommal, én már legalább 2-3 hónapja állandóan el akarom mondani neki, hogy fülig szerelmes vagyok, de ő néha nem úgy viselkedik, mintha különösebben szeretne engem, de legtöbbször meg nagyon is és nem tudok kiigazodni rajta.
Sokszor olyasmire utal, hogy ő sem rajtam, de van ilyen egyébként, hogy az meberek arra várnak, hogy a másik mondja ki és kerülgetik egymást - lehet, hogy a mi esetünk is ilyen vagy csak béna vagyok?
Anyám...
Már 8 hónapja együtt vagytok de nem mondjátok a másiknak, hogy szeretitek? Milyen kapcsolat ez?
Ez már a kapcsolat elején tisztázódni szokott...
Ha nem megy szóban, tedd meg írásban. Nem kell sokat írni, pár szó elég. Ahogy itt is leírtad, hogy "fülig szerelmes vagyok belé" például szerintem nagyon aranyosan hangzik.
Küld el SMS-ben, vagy e-mailban, esetleg írd le egy papirra és add oda neki.
köszi a válaszokat.
sajnos nem 3. személyről írok, csak szerettem volna tudni, hogy normális-e ez a helyzet, mert engem már nagyon zavar.
de ezek szerint nem normális:)
mindenkinek ment a zöld, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!