Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tartasz vonzónak egy férfiben?
6# vagyok.18-as nekem nem megy el a kedvem a nőktöl ennyitöl...de azért valljuk be senkisem az igazságot irja le itt....már leirtam az egyik kérdéshez ,hogy a gyk egy olyan univerzum ahol a nőknek nem számit a férfi kinézete és anyagi helyzete csak a belső...és most ne értsd félre nem panaszkodom sőt.Külsőm elég jó a nők szerint és az anyagi helyzetem is elég stabilnak mondható.A nők jönnek oda hozzám :)Pedig akkor még a belső értékeimet nem ismerik,csak a külsőmet látják és azt milyen autóból szállok ki/milyen óra van a karomon.Ezeket meglátják és már repülnek is.
Van egy barátom aki inkább macis alkat.Diplomája van,dolgozik és az egyik legjobb ember a világon.Elmentünk egyszer meginni valamit,volt ott egy nő aki megtetszett neki és bepróbálkozott.20 percig beszélgettek majd a nő felált,hogy már mennie kell.Barátom megkérdezte,hogy a számát megadja neki és akkor tudnak még találkozni.A nő lazán oda dobta neki,hogy "bocsi de most nem akarok kapcsolatot".Ez mind ok,de utána odafordult hozzám és azt mondta"viszont neked szivesen oda adom".Egy szót nem beszéltünk,míg ő a barátomal beszélt atültem egy másik asztalhoz.Remélem érted mit akarok mondani..
Furcsa ,hogy itt mindenki csak a humort és az intelligenciát irja meg ehez hasonlókat de a külsőt és az anyagiakat senki sem.Azért valljuk be ez képmutatása hölgyek részéről.És ezt sok nőnél tapasztaltam.
Minden jót.
21#
Elsőre a férfi külsejét látod mindenképp. Viszont csak az alapján nem tudom eldönteni, hogy nekem bejön-e valaki vagy sem. Mert lehet valaki egy adonisz, ha közben egy buta, sötét ember, akiben semmilyen intelligencia ... nem mutatkozik. Na abban a pillanatban, amikor ez kiderül én nem kívánok semmit attól a férfitől.
Viszont ha valaki közömbös számomra, jól néz ki, de nem a lányok álma, abba meg könnyen beleszeretek, ha a 2# által leírt dolgok általában jellemzőek rá.
Ezt tapasztalat alapján is mondom. Van valaki, aki nagyon okos, rendes, intelligens,... és mondtam, hogy nekem bejön. Viszont ha mást megkérdezek, mondják, hogy igen, aranyos, de nem jön be nekik, mert nem annyira helye, mint ahogy azt ők szeretnék.
"Furcsa ,hogy itt mindenki csak a humort és az intelligenciát írja meg ehhez hasonlókat de a külsőt és az anyagiakat senki sem.Azért valljuk be ez képmutatás a hölgyek részéről."
Én speciel direkt leírtam azt, hogy egy kis sárm is azért lényeges számomra. Nem tartom magam képmutatónak, mert sokszor olyan férfiak tetszenek meg, akik külsőleg nem épp Alain Delonok, de mégis van egy olyan kisugárzásuk az általam már leírt tulajdonságoknak/tulajdonságok egy részének köszönhetően, hogy iszonyatosan elkezdek vonzódni hozzájuk. Az anyagiakat meg azért nem említettem meg, mert a VONZALOM kapcsán fel se merült bennem. A férfi lényéhez kezdek el vonzódni, nem pedig a pénztárcájához. Az, hogy mennyi pénze van, lehet később még imponálóbb, de egyáltalán nem az a legfontosabb! És csak a pénze miatt sem fogok összejönni senkivel! Ezeket most persze vagy elhiszi itt valaki, vagy nem, az már nem az én dolgom. :)
#2 voltam (megint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!